Hope99
Fanka BB :)
Czy Ty nie potrafisz czytać? Takie plamienia PO OKRESIE nie oznaczają implantacji. Jest milion innych przyczyn plamień. Za dużo czytasz i analizujesz.I dlatego boje się że to może być implantacją
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy Ty nie potrafisz czytać? Takie plamienia PO OKRESIE nie oznaczają implantacji. Jest milion innych przyczyn plamień. Za dużo czytasz i analizujesz.I dlatego boje się że to może być implantacją
Czy Ty nie potrafisz czytać? Takie plamienia PO OKRESIE nie oznaczają implantacji. Jest milion innych przyczyn plamień. Za dużo czytasz i analizujesz.
Wymyślenie nowej wersji tyle trwałoO jesuuuui jak dawno nie było![]()
PytongPeeteng peeteng peeteng!
Groźne są te dzikie wężePrzecież nie padalec, pfff![]()
nie czytałaś nigdy bravo, popcorn itp?Co to jest ku rwa petting ? XD
No sorry ale to smieszne, bo w ten sposób nie zajdziesz w ciaze xDJa się po prostu martwię. Akurat mam 23 lata i do zapłodnienia też tak może dość. Jak Pani się się podoba to proszę nie odpowiadać na takie posty ja chce posłuchać zdania innych kobiet które są bardziej życzliwe niż pani. Nie myliłam się pisząc post że znajdą się takie osoby jak Pani żeby tylko kogoś wyśmiać