reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Czy pomożesz Iwonie nadal być mamą? Zrób, co możesz! Tu nie ma czasu, tu trzeba działać. Zobacz
reklama

piękna i romantyczna.... w tym wątku niekoniecznie rozważna

A wiecie co, ja chciałabym pozbyć się brzucha a raczej oponki, którą mam po dwóch ciążach i celulitu.
Pupa może zostać. ( ::) o tak ), zawsze byłam chuda a teraz mam na czym siedzieć... ;D ;D ;D
Mężowy twierdzi, że mu się podoba....

Dobija mnie tylko celulit na pupie i udach. Nigdy nie miałam takich problemów. Co z tym cholerstwem zrobić?????

reklama
słowiczku ja pozbyłam sie cellulitu stosujac ampulki z Galennica.(elancyl) Juz po tygodniu była poprawa a po całej kuracji (chyba 2 tygodnie, nie pamietam) po cellulicie sladu nie było. Teraz znowu sobie kupię.

dołączam się do pytania słowiczkowego ;) bo takowyż też posiadam, no i jeszcze rozstępu trochę na boczkach i na cycach

Agata mi też się utrzymuje 4 kg do przodu , jak się karmi to tak może być organizm sobie zostawia na gorsze czasy
Ja też mam problemy z figurą ale najgorszy jest brzuch nie wiem czy kiedykolwiek zalożę 2 częściowy kostium kąpielowy
niestety mam rozstepy a smarowałam się cudami i jak poszłam do gina jeszcze w ciąży to mnie oswieciła ,że jeżeli ktoś ma predyspozycje to NICnie pomoże -jest to związane z przemianą hormonu o nazwie kortyzol tzw hormon stresu właśnie wtedy on sie pojawia się widoczne jest to też u pakerów na siłowni
w tej chwili mi pomogło bo zbladło po wcieraniu polskiej Ziaji a wcześniej Contractubex ale niestety to ***** śmierdzi
No to sie napisalam :D :D :D

Specyfik tem mozna kupic w wiekszych aptekach, kosztuje ok 100zł (cała kuracja) ja nie musiałam powtarzac, dopiero w ciązy mi znowu wylazł. A po tej kuracji polecialo mi ze 2 cm na kazdym udzie. Tylko trzeba zapytac czy mozna go stosowac jak się karmi piersia, bo to na algach chyba.

O ja też chcę takie cudo. Imieniny będą to już wiem co bym chciała. A czy jak coś ma algi to nie można przy karmieniu????
I co polecacie na rozstępy na piersiach ???
Ja celulit chyba zawsze miałam ale ja mam bardzo nieelastyczną skórę, taka wiotka beznadzieja.

na rozstepy gdziekolwiek na piersiach tez polecam Mustela krem intensywny na juz istniejace rozstepy bo jest tez taki zapobiegajacy, na pewno mozna stosowac przy karmieniu piersia, ate cuda z algami to nie mam pojecia powinno byc napisane w ulotce

reklama
atol a ty ten krem na istniejące już rozstepy Mustela polecasz bo stosowałaś ? czy on jest przetestowany? bo zapobiegawczo w ciąży on nie pomógł ani taki o nazwie fissan

Do góry