Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kasiak super,dobre z tatusiem hihihi tamarunia a co sie stalo u kosmetyczki?tym razem bedzie ok Etna od razu sie lepiej poczulas cio?Super zadbac o sebie
no dobra to ja się od dziś pilinguję regularnie tym kawowym cudem wesolutkiejodkąd przestałam karmić smaruję cycki ujędrniającym,bo się naleśnikują masakrycznie,więc jak mleko pójdzie out to zaczynam se masować wg tego,co gdzieśtam pisałam tego linka))))))))))))))))))))))i od pon porządnie się odchudzam,bom se pobimbała w ten weekend majowy póki co waże 50,ale brzuchol i dupę mam ogromne so))))))))))))) aha i w połowie maja będę miała tą agrafkę do ćwiczenia nóg i cycków,no mam hope,że coś z tego będzie,a od września nie wiem czy mówiłam dzieci chcę posłać out i do roboty
dokladnie.
moj chlop za to mowi ze jestem za chuda...a ja uwazam ze za gruba.choc faktycznie widac mi kosci na klacie zebra mi wystaja mostek kosci biodrowe.ale brzuch mam wielki i nogi tez i wygladam mega nie proporcjonalnie.schudlam tylko na gorze mimo iz cwicze dol