reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna i zadbana mama :))))

reklama
kasiak super,dobre z tatusiem hihihi
tamarunia a co sie stalo u kosmetyczki?tym razem bedzie ok
Etna od razu sie lepiej poczulas cio?Super zadbac o sebie

BRAWO LASKI MOBILIZACJA JEST:-) :tak: :happy:

a ja jestem blee.....
musze sobie coś z fryzurą zrobić, schudnać i ogólnie cos z sobą zrobić
ale co ??? jak mi się ćwiczyć nie chce.....

no dobra to ja się od dziś pilinguję regularnie tym kawowym cudem wesolutkiej:)odkąd przestałam karmić smaruję cycki ujędrniającym,bo się naleśnikują masakrycznie,więc jak mleko pójdzie out to zaczynam se masować wg tego,co gdzieśtam pisałam tego linka:)))))))))))))))))))))))i od pon porządnie się odchudzam,bom se pobimbała w ten weekend majowy:( póki co waże 50,ale brzuchol i dupę mam ogromne so:)))))))))))))) aha i w połowie maja będę miała tą agrafkę do ćwiczenia nóg i cycków,no mam hope,że coś z tego będzie,a od września nie wiem czy mówiłam dzieci chcę posłać out i do roboty:)

reklama
dokladnie.
moj chlop za to mowi ze jestem za chuda...a ja uwazam ze za gruba.choc faktycznie widac mi kosci na klacie zebra mi wystaja mostek kosci biodrowe.ale brzuch mam wielki i nogi tez i wygladam mega nie proporcjonalnie.schudlam tylko na gorze mimo iz cwicze dol:(

Do góry