reklama

Piękna i zadbana mama :))))

a ja dzis bylam u fryzjerki, zaplacilam cale 20 zlotych(!!!!!) noramlnie super cena, w Anglii zaplacilanbymmoze ze 20 ale funtow a efekt jest swieeeeetny, super super, jestem bardzo zadowolona, i wyslalam dzis zdjecia do mezulka i jeszcze odpowiedzi niet chyba nie widzial. Mi sie podoba w kazdym razie i wszytskim innym tez,. czyli mojej rodzinie oczywiscie:)

reklama
Biedronka moja szwagierka, która mimo, że jest szczupła, świetnie wygląda i nikt jej nie daje tyle ile ma lat (jutro skończy 42 lata) to zawsze jest niezadowolona ze swojego wyglądu. Ciągle kupuje jakieś kremy ujędrniające i antycelulitowe i chyba wypróbowała już wszystkie. Na urodziny od koleżanek zażyczyła sobie tabletki na odchudzanie :szok::laugh2::confused:

W każdym razie chyba na święta zażyczyła sobie te plastry Goodbye Cellulite (chyba z Nivei) i była zachwycona. Podobno nie mogła uwierzyć jak się zobaczyła w lustrze :-D:-D

no to super Tamarunia szkoda,że se nie obakamy Twego friza:(
mandarynka to powiem mojej siostrze ulubionej o tych plastrach:)))
KASIUNKA dzisiaj paznokcie robisz tak???to czekam na fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja się wczoraj tak najadłąm,ze spać nie mogłam,aż mi wstyd:baffled::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale na szczęście waga póki co wciąż 49:)

No robie , ale dopiero po południu. Zdjęcia będą wieczorem.

Tamarunia też bym cię chętnie z włosami zobaczyła, ale rozumiem, że nie możesz pokazać. Buziaczki:tak:

no ja akuratnie zapuszczam wloski sobie narazie postanowilam nie scinac ciekawe ile wytrzymam (narazie miesiac) ale w zaszlym tyg zrobilam sobie pasemka takie ciemny blond nawet jest zadowolona hihihi jakas odmiana:-D

kasiunka mi tu o tych zelach caly czas i cos mnie korci kurde znow bo mi sie nie chce non stop pielegnowac tych pazurow i chybap ojde zrobic w niedziele hihehe
bo w ndz ide zafundowac sobie pediciure spa mmmm, i jeszcze brwi sie zrobi no i te zele moze sobie fundne hehe

Biedronka zdjęcia zrobione i czekają, ale mąż mi gdzieś kabel do komputera od aparatu schował i nie mogę zgrać:wściekła/y:- ale szukam, szukam- niedługo wkleję:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry