reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Piękna i zadbana mama :))))

zelowe ponoc sa zdrowsze. ja tez mialam akryle, ale byly solidnie zamontowane. babka mowila, ze moga sie odklejac przy hustawkach hormonalnych, ale czy to prawda, to nie wiem.

reklama
mi się wydaje, że moje paznokcie po prostu takie są - lakier to wytrzymuje na nich góra 2 dni... więc możę te akryle też się dlatego odczepiały...

Widzę, że temat trochę zastygł, więc trochę go trzeba ożywić :tak:;-):-) W końcu lato już prawie w pełni. Wkrótce wybierzemy się na urlopy. Jak dbacie o ciałko przed wakacjami? Ja prawie co drugi dzień używam peelingu do ciała i codziennie smaruję się oliwką po kąpieli na mokre ciało i osuszam ręcznikiem. W dodatku wczoraj kupiłam taki zwykły krem do stóp Tesco (za 1.94zł :szok:) i zobaczymy czy cos da na te moje ciągle suche pięty. Macie jeszcze jakieś pomysły?

Ups ja jeszcze nic nie myslę o poprawieniu skóry na lato! Nic nowego nie stosuję, a piling wstyd sie przyznać zaniedbałam- już nie pamietam kiedy robiłam. :zawstydzona/y:

Ja zaczelam co 2-3 dni golic nogi i kurde mam mnostwo krost i malych strupeczkow (takich przy odrostach). Co robie zle?

kasiunka to do roboty !!!!! :tak::-) Ja uwielbiam peeling, bo wtedy skóra jest taka gładka i przygotowana do przyjęcia kremu czy balsamu (albo oliwki w moim przypadku :-))

no to dobra pilinguję się,ale tym kawowym pomysłem wesolutkiej,czasem dodaję oliwki i też uwielbiam skórę po nim:)potem się balsamuję liftingującym z kolastyny i masuję cycki,co by doszły do siebie,zwykle rano smaruję brzuchol ino żelem na rozstępy,cycki serum do cycków,a łokcie i kolana masłem z oriflame:)
i dołączam się do pytania trin co ze stopami????
a+t nie mam pojęcia od czego to,ja golę co 2 dzień,chyba,ze kroi się sex to codziennie:)też czasem mi się robi tak jak piszesz i mam na to kilka teorii:))) pierwsza to tępa maszynka,druga to za słabo nawilzona skóra przed i po goleniu,trzecia to wysoka temperatura na dworze,pot i podrażnienia się zaogniają i to chyba tyle z moich teorii,mi się tak najczęściej robi kiedy właśnie za słabo się namoczę i ogolę kulasy,a teraz sposób matki mojej kumpeli z liceum...nie wiem warum,ale zawsze po goleniu zalewała się zimną wodą i to ponoć chroniło ją przed tego typu podrażnieniami,ale nigdy nie praktykowałam,więc nie wim...a moze kup se jakis balsam specjalnie po goleniu ????
a co mam z ryjem zrobic/???odkąd nie karmię to się zrobił more tłusty i syf na syfie i co tera??????????????????

a+t+? ja uważam podobnie jak biedronka. Może też masz wrażliwą skórę... Spróbuj zmienić maszynkę na inną i dłużej się pokąpać przed goleniem to wtedy skóra będzie bardziej miękka a i włoski też. Poza tym obowiązkowo po goleniu zastosuj jakiś balsam nawilżający albo oliwkę.
biedronka na buźkę też sobie walnij peeling. Ja mam taki w saszetkach z Dax Cosmetics. Jest świetny. Naprawdę oczyszcza i fajna jest skróra.

reklama
No to mnie podjarałyście na piling muzę sobie zrobić.

A+T żeby nie mieć krostek- wcześniej namocz nogi, że`by` włoski trochę rozmiękły, i nie smaruj niczym skóry po goleniu- ja jak posmaruję zaraz mi wyskakują krostki. Tak mam w okolicach bikini- tu po goleniu smaruję pastą cynkową- i nic mi nie wyskakuje.

Do góry