reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Widzę, że temat trochę zastygł, więc trochę go trzeba ożywić
;-):-) W końcu lato już prawie w pełni. Wkrótce wybierzemy się na urlopy. Jak dbacie o ciałko przed wakacjami? Ja prawie co drugi dzień używam peelingu do ciała i codziennie smaruję się oliwką po kąpieli na mokre ciało i osuszam ręcznikiem. W dodatku wczoraj kupiłam taki zwykły krem do stóp Tesco (za 1.94zł
) i zobaczymy czy cos da na te moje ciągle suche pięty. Macie jeszcze jakieś pomysły?

trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
kasiunka to do roboty !!!!!
:-) Ja uwielbiam peeling, bo wtedy skóra jest taka gładka i przygotowana do przyjęcia kremu czy balsamu (albo oliwki w moim przypadku :-))

no to dobra pilinguję się,ale tym kawowym pomysłem wesolutkiej,czasem dodaję oliwki i też uwielbiam skórę po nim
potem się balsamuję liftingującym z kolastyny i masuję cycki,co by doszły do siebie,zwykle rano smaruję brzuchol ino żelem na rozstępy,cycki serum do cycków,a łokcie i kolana masłem z oriflame
i dołączam się do pytania trin co ze stopami????
a+t nie mam pojęcia od czego to,ja golę co 2 dzień,chyba,ze kroi się sex to codziennie
też czasem mi się robi tak jak piszesz i mam na to kilka teorii
)) pierwsza to tępa maszynka,druga to za słabo nawilzona skóra przed i po goleniu,trzecia to wysoka temperatura na dworze,pot i podrażnienia się zaogniają i to chyba tyle z moich teorii,mi się tak najczęściej robi kiedy właśnie za słabo się namoczę i ogolę kulasy,a teraz sposób matki mojej kumpeli z liceum...nie wiem warum,ale zawsze po goleniu zalewała się zimną wodą i to ponoć chroniło ją przed tego typu podrażnieniami,ale nigdy nie praktykowałam,więc nie wim...a moze kup se jakis balsam specjalnie po goleniu ????
a co mam z ryjem zrobic/???odkąd nie karmię to się zrobił more tłusty i syf na syfie i co tera??????????????????
i dołączam się do pytania trin co ze stopami????
a+t nie mam pojęcia od czego to,ja golę co 2 dzień,chyba,ze kroi się sex to codziennie
a co mam z ryjem zrobic/???odkąd nie karmię to się zrobił more tłusty i syf na syfie i co tera??????????????????
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
a+t+? ja uważam podobnie jak biedronka. Może też masz wrażliwą skórę... Spróbuj zmienić maszynkę na inną i dłużej się pokąpać przed goleniem to wtedy skóra będzie bardziej miękka a i włoski też. Poza tym obowiązkowo po goleniu zastosuj jakiś balsam nawilżający albo oliwkę.
biedronka na buźkę też sobie walnij peeling. Ja mam taki w saszetkach z Dax Cosmetics. Jest świetny. Naprawdę oczyszcza i fajna jest skróra.
biedronka na buźkę też sobie walnij peeling. Ja mam taki w saszetkach z Dax Cosmetics. Jest świetny. Naprawdę oczyszcza i fajna jest skróra.
reklama
No to mnie podjarałyście na piling muzę sobie zrobić.
A+T żeby nie mieć krostek- wcześniej namocz nogi, że`by` włoski trochę rozmiękły, i nie smaruj niczym skóry po goleniu- ja jak posmaruję zaraz mi wyskakują krostki. Tak mam w okolicach bikini- tu po goleniu smaruję pastą cynkową- i nic mi nie wyskakuje.
A+T żeby nie mieć krostek- wcześniej namocz nogi, że`by` włoski trochę rozmiękły, i nie smaruj niczym skóry po goleniu- ja jak posmaruję zaraz mi wyskakują krostki. Tak mam w okolicach bikini- tu po goleniu smaruję pastą cynkową- i nic mi nie wyskakuje.
Podziel się: