reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna i zadbana mama :))))

No, to ja tez mam grzywke :tak:
Popadłwszy :)confused::baffled:tak sie mowi...?) w depresje o niezdiagnozowanej etiologii (miesiaczkowo - nowopigułkową) zostalam przez meza wygnana do fryzjera, bo przebąkiwalam, jaka to ja brzydka, i pryszcze, i wlosy do dupy...
Aktualnie wygladam jak nieudana wersja wczesnej magdy M. :sorry2: Denerwuje mnie tez troche ta grzywka na czole, wiec ukradkiem zaczesuje ja na bok:happy: jak zrobie foto to wstawie :tak:

reklama
hihi dziekuje wesolutka i biedroneczko:)
nie mialamczasu zrobic dopdzis przeczytalam jakos zalatana jestemostatnio
ale zmienilam fryz zaraz wkleje fotke jakposzukam:)

nie dzialacos str dozmniejszania fotek :( anie chce mi sie denerwowac wiecjutro wklaje oki
spadam na serial twarza w twarz hmmmm

Super friz czarownica :)
Ja sobie ostatnio dorzucilam drugi kolor na wloski i bardzo mi sie podoba efekt :) Duzo lepiej sie czuje, bo tamte megablond pasemka troche byly dla mnie za jasne. Wprawdzie nikt nie zauwazyl nawet zmiany, ale najwazniejsze, ze ja widze i ze sie sobie podobam :-)

reklama
Fajna fryzurka:)
A ja mam znow problemy i ciagle do dermatologa:(
a moze ktoras z was doradzi mi krem na naczynka i rumieniec??!! chodzilam juz nawet po roznych forach...przyznam ze szkoda wydawac mi 70 zl na krem ktory niewiele pomaga i w dodatku uczula:( bo musze pamietac niestety o tym z przy Atopowym ciagle usycham:(:(

Do góry