reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna i zadbana mama :))))

ja w przyszly piatek ide obciac znowy wlosy chce wrocic do swojej starej fryzury z przed 10 lat,ciut oczywiscie zmienionej,ale bede totalnie bladi ciekawe jak bede sie czula:baffled:nie moge sie doczekac zmian,choc co rano czeka mnie modelowanie wlosow:-Dostatnio obcielam sie,ale jakos nie milam sily je modelowac i prostowac wiec nosze loki:-Dzobaczymy jak bedzie teraz:-D
a tak chce miec zrobione wlosy,wlasnie na styl posh,ma super ta fryzurke,czarwonica ma podobna,ale ja chce jeszcze krucej;-)
TV Shark.com - Chanelle Hayes Nuts Photos / Pictures Gallery - Photo 6

reklama
ja bylam kiedys tak obcieta i jak dla mnie to byla masakra bo wlosy po przebudzeniu odstawaly na wszystkie strony!!
Maxin czy ty masz moje pw ? nie wiem co sie dzieje:(

Lilth dostalam twoja wiadomosc,byla tez wczoraj na gg,ale nie odpisywala wiec poszla sie polozyc bo mega zmeczona bylam,a potem zapomnialm odpwiedziec ci na pw bede dzis wieczoreiem wiec jak chcesz to pogadamy;-)jak przygotowania?

co do fryzurki to fakt jest z nia troche roboty,ale bardzo lubie byc tak obcieta dobrze sie czuje w takich wloach a lokow mam juz dosc:tak:

no ja za to chcialabym miec loki:)
jak sie ty w niej super czujesz to najwazniejsze i napewno super bedziesz wygladac:)

oj oj...szkoda gadac...tak jestesmy zamotani ze nawet jeszcze biletow nie mamy bo nie wiemy juz kiedy Jacek leci...bo dostal juz propozycje pracy ale musialby juz za tydzien leciec:(:(
no nic popiszemy na gg jak bedziesz miala tylko chwilke!

Fajna fryzurka Maxin.

Ja chciałabym mieć dłuższe włosy i kręcone. Dlatego mam pytanie do I@nki. Jak wyszła ta trwała???? Z|apomniałam jak to się nazywa. Może pokazywałaś efekty, a ja przegapiłam. Jeśli nie to please pokaż się.

a ja w ramach prszygotowan do slubu poszlam dzisiaj sobie paznokcie zrobic. moje wlasne niestety od zawsze byly koszmarnie poobgryzane, do opuszka nigdy mi nie doszly. zrobilam sobie akryle, nie za dlugie ale i tak jestem zachwycona. nigdy nie mialam paznokci a to dopiero poczatek, bo efekt koncowy wymaga zebym teraz jednak troszke je zapuscila. jutro zrobie zdjecie i wam pokaze.

reklama
kropecka cykaj fotki;-)

a jakie mowice sa najlepsze akrylowe???Ja w pl bede chcila sobie zrobic,ale niewiem wlasnie jakie,jak dlugo trwa ich zalozenie???wogole laski jak jest pogda bo niewem co mam spakowac??:no:

Do góry