reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Piękna i zadbana mama :))))

No widze ze letnie porządki ze skóra juz zaczełyście:-) ja byłam u fryzjera i wkońcu podciełam włosy ostatnio robiłam to w październiku i końce miałam tragiczne. zafarbowałam moja siwiznę niestety po tatusiu odziedziczyłam przywilej szykiego siwienia:szok: No a pod koniec miesiąca ide sobie zrobic hairline - nie wiem czy tak sie pisze to jest cos na wzór trwałej tyle ze nie ma amoniaku i włody jak odrastaja nie sa proste a końce sianowate. To schodzi jak farba mozna tylko podnieśc włosy albo lekko podkręcic i ja własnie chce podręcic i podnieśc oczywiście. Ma sie utrzymac na włosach 8-10 tygodni tak tłumaczyłam i fryzjerka. Moze któras to miała????

Co do stop ja używam Schola

A mogłybyście napisac jak się robi ten pilling z kawą???

reklama
ja robie tak na brzuch,uda,biodra i dupsko tak ze 2 czubate łyżki kawy,zalewam wrzątkiem,ale ino,żeby papka się zrobiła,czasem dolewam trochę oliwki,ale ostatnio nie i gotowe:)

Obcięłam włosy.
Obok fotela leżały moje 30 centymetrowe obcięte włosy, a mi nawet przez chwilę nie było żal.

Abryz nie wiedziałam, że obcięłaś aż tyyyle!!!! Ale bardzo ci ładnie w krótszych!:-)

I@nka koniecznie pokaż sie nam po tym zabiegu na włosy, bo może też bym to sobie zrobiła, ale nigdy o tym nie słyszałam, a mam włosy takie cienkie, że chętnie bym je podniosła- może też lekko podkręciła....

No wiec jak juz pisalam w galeri to mam problem z tymi moimi klakami i znowu sie przymierzam do zapuszczania choc to nie sa wlosy, ktore sa dobre na dlugie...ale jak sa krotkie to ciezko je ulozyc bo sie wykrecaja i podkrecaja jak chca:baffled: Jak mam dlugie to poprostu sa takie falowane...qrde nie wiem ile wytrzymam z tym zapuszczaniem bo grzywki na pewno nie zapuszcze... przynajmniej przy tym bede mogla pomajstrowac i raz nosic z grzywka a raz do gory...ehh zeby tak jeszcze byly proste...i gesciejsze to bym sie nie zastanawiala i zapuszczalabym chyba do kolan;-)

Angie jak ja Cię dobrze rozumiem! Mam tak samo!
Też się obcięłam w piątek, ale jestem załamana. Moja fryzjerka wyjechała na 2 tygodnie na urlop, a już nie mogłam wytrzymać z tymi włosami no i chciałam jakoś wyglądać na zjeździe u Trini :zawstydzona/y:. Ale jest gorzej niż było! Za bardo wycięła mnie po bokach :wściekła/y::-(

Biedronka dzieki za przepis zrobie napewno i...bedę pięęęęękna:-)
Kasiunka tez jestem ciekawa efektu na wlosach bo tez wczesniej o tym nie słyszałam a moje wlosy sa marne do układania. Ide pod koniec lipca bo teraz zafarbowalam i podobnie jak przy trwalej po farbowaniu trzeba odczekac jakies 3-4 tygodnie.
napewno sie pochwale:)))

reklama
Angie, moje włosy są do przysłowiowej d... Proste jak drut, niepodatne na zabiegi fryzjerskie. Jak miałam I Komunię św, to moje korkociągi zniknęły po godzinie i jako jedyna dziewczynka nie miałam ślicznych loków. A zawsze marzyłam o burzy loków (najlepiej rudych). Dobrze, że teraz po kuracji wapniem nie wypadają aż tak bardzo.
A w ogóle, to zawsze masz fajne fryzurki :-)

Do góry