Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja mam miseczke C/D i przyrost masy w biuście też zaczyna mnie powoli przerażać
i nie wiem co jest, ale zawsze miałam łamliwe paznokcie, a teraz oczywiście jak z betonu (plusy dolegliwości :-)), ale za to włosy wychodzą mi garściami !!! a mam długie i grube włosy... i miałam gęste, bo teraz zostawiam je wszędzie jak królik przed latem... a słyszałam, że w ciąży to wszystko zaczyna się super regenerowac...nie chce wiedziec jak bede wygladac w lutym jak urodze i jeszcze bardziej mi wlosy wypadna...Wpadnij do mnie , zrobię sernik z czekoladową polewąA mnie się zaczęła HUŚTAWKA NASTROJÓW z tym że jednak więcej ryczę niż sie smieje ... normalnie poprawiłabym sobie humor czekoladą ale ostatnio czekolada w postaci czekolady nie daje sie zjeśc ... może lody czekoladowe ? hmmm... zemsta na nastrojach bedzie słodka ! Bez sensu wtedy nastroje zemszczą sie kilogramami ... chce mi sie ryczec ....![]()