Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
byłam u internisty, jestem już 10 dni na l4. Moge brac apap i bioparox. to jakies zjadliwe choroóbsko jest, Mojego chrzesniaka trzymalo 2 tygodnie mimoze mial antybiotyki, witaminy i iine.
wspolczuje! trzymaj sie cieplo!
Ja znowu mam uporczywe mdlosci takie same jak wtedy kiedy ronilamnie mam sily, jest mi duszno, nie mam ochoty na zadne przytulasy pocieszen od mojego mezczyzny, bo wtedy jescze bardziej zygac mi sie chce tym bardziej ze jest czysciutki i sterylny i pachnacy co mnie mdli jescze bardziej. jest mi gluio ciegle mu mowic zeby nie dotykal mnie itd bo widze ze az mu przykro...Strasznie mnie to meczy, juz nic mi nie pomaga ;( nie wytrzymam juz nawet do konca trymestru i na dodatek rycze jak bobr bo strasznie sie czuje fizycznie.
![]()
Ja dzisiaj sie budziłam od 5 rano co pół godziny ... Plecy okrutnie mnie bolą i jestem zupełnie bez sił ... czuję sie jakby mnie coś zżarło , wysrało i jeszcze raz zżarlo ... i do tego jest tak gorąco , aż boję się pomysleć co będzie o 12 ....;(