Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Fajny ten kalkulator ale wg mojej wagi sprzed ciąży powinnam eraz juz być z 5 kg do przodu a ja przez dwa msc przybrałam 0,5 kg biorąc pod uwagę że maluch waży 430 gram to niebyt duzo.
No to ponowne gratulacjehiihhi wczoraj po drugim usg nadal wychodzi że będę miała dziewczynkę![]()
Znalazłam fajną stronkę o wadze dzidziusiów i wychodzi na to że moja Milenka jest "klasycznym przypadkiem" :-)
http://mediweb.pl/interactive/calc03.php
Tygrynka, na tych zdjęciach co wklejałaś, to faktycznie z boku jesteś, to masz super brzucho, nie do pomylenia czy ciązowy, czy nie. Wklej z przudu.Ja mam dalej malutki brzuszek i jak coś trochę luźniejszego założę, to wygladam na obżarciucha z feciorem, a nie zgrabną mamuśkę. Przymierzałam skukienkę, jaką na slub znajomych chce załozyć i załamka, Na czole sobie napiszę ;Tak, jestem w zaawansowanej ciąży i nie, to nie twoja sprawa, czy po 3 kawałku torta będzie mi niedobrze :-):-)

Gratulacje!!!!!Gratuluje dziewczynki wszystkich coreczek i synusiow:-)
Ja sie moge pochwalic ze od 22 wrzesnia wiem ze to synus tak buszuje mi w brzuchu![]()