Ilonaa
Mein Schatz :)
ja tez sie wacham czy isc na 4d bo to jednak sporo kasy trzeba wydac a jest tyle innyh wydatkow! ja tez slyzalam ze lepiej isc po 30 tyg bo wtedy ladniej widac nawet rysy twarzy dziecka!
dokładnie !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja tez sie wacham czy isc na 4d bo to jednak sporo kasy trzeba wydac a jest tyle innyh wydatkow! ja tez slyzalam ze lepiej isc po 30 tyg bo wtedy ladniej widac nawet rysy twarzy dziecka!
Teraz sprawdziłam na zdjęciu z 19tyg i 1d. Waga 267g, długość 140mm. Zaraz poszukam w necie, czy to dobrze, ale Wy macie już takie duże dzieci, a to moje takie maleńkie... Nigdy nie paliłam, alko nie piję (wczesniej raz na mc piwko). Staram się odżywiać zdrowo. Może to taka uroda dziecka? Sama jestem dość drobna (tzn byłam, dopóki mi nie wyskoczyło brzuszysko i wielkie cycki;-)). Eh... Może zmienię lekarza?...Jak się dowiesz, gdzie w Poznaniu, czy okolicach, to daj znać:-) A moja teściowa uważa, że usg szkodzi dziecku i staram się jej nie mówić, że robię co miesiac. Tak, jakbym robiło to tylko po to, by sobie popatrzeć... Eh. Różnica pokoleń:-)też bym chciała iść na usg 3d ale po 30 tc. Teściówka powiedziała że sie złożą z moją mamką na pół. Tylko muszę się dowiedzieć gdzie najtaniej![]()
Moja córcia dzisiaj czyli w 24 tygodniu 709gram, to chyba dużo
Gratulacje
Ps. Nie czytałam całego wątku, i nie wiem, czy już się pojawiło to pytanie. Ale czy miałyście PRZECZUCIE, że będzie chłopiec albo dziewczynka? Mi wszyscy wmawiali, że będzie chłopak, bo... podobno wyładniałamA ja uparcie mówiłam do brzuszka "Zosiu". I JEST
![]()