rechot1sb
Tomaszoland
zazdroszczę Ci tylko 2 do przodu. Ciekawe ile ja przytyłam...
ale pamiętaj że ja mam ograniczone cukry...i diete niby....której coraz mniej się trzymam bo już sił brak....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zazdroszczę Ci tylko 2 do przodu. Ciekawe ile ja przytyłam...
To dobrze, ze dzidzior Cię wysysa, a nie masz przy tym anemi, tylko zazdrościc, a przy kazdej cukrowej pokusie sobie pomyśl, ze dzidizor bedzie wiekszy, a Ty bedziesz musiała urodzić Małego Wielkoludaale pamiętaj że ja mam ograniczone cukry...i diete niby....której coraz mniej się trzymam bo już sił brak....
To dobrze, ze dzidzior Cię wysysa, a nie masz przy tym anemi, tylko zazdrościc, a przy kazdej cukrowej pokusie sobie pomyśl, ze dzidizor bedzie wiekszy, a Ty bedziesz musiała urodzić Małego Wielkoluda,
no wlasnie cukrów nie jem ...ale węglowodaniki rules
Ja niby lubię Obelixa, ale trochę jednak przegiął
Ja mam taką piżamkę ze spodniami w pionowe paski i mój mąż mi strzelił komplement że wyglądam w niej jak prawdziwy ObelixJa niby lubię Obelixa, ale trochę jednak przegiął
![]()
dobra to dorzucę 10kg jabłek żebyś wyrzutów sumienia nie miałai cieszę się, że już mi wybaczyłaś, uffff
tylko ja słyszałam, że czasem "brzydko" pęka, nierówno... i ciężko potem takie pęknięcie zszyć...
a czasem peka do odbytu co nie jest dobre z reszta mozecie sobie to wyobrazic. Z reszta to jest najlatwiejsza droga pekniec - od pochwy do odbytu.
teraz jest jakis projekt o ochronie krocza ale pewnie nie wszysycy go stosuja. Ogladalam w jednym z porannych programow, gdzie lekarze sie wypowiadali na ten temat no i przed kamera mowili o tym ze nie sa za nacineniem krocza ze koniecznosc taka dotyka jakies 5-20% kobiet rodzacych. reszta moze rodzic sama - z dobra i cierpliwa polozna.... Ale jakie sa realia?![]()
Wlasnie,można używać depilatora w ciąży? Chyba nie ma żadnych przeciwskazan,nie?
Ja od 1-4 mieciąca smarowałam się baaardzo rzadko dosłownie parę razy bo nie miałam cierpliwości,wszystko tłuste i śmierdzące... od końca 4 właśnie zakupiłam fissan,oliwki Johnsona (płynna i w żelu) oraz dostałam od teściowej dwa kremy dax cosmetics i pharmaceris smaruję się na zmiane i raz dziennie takim włosiem który ma być dobre na poprawe krążenia i uelastycznić skórę
Wie któraś może czy można doustnie zażywać capivit hydro control? Ktory nawilza skore od wewnatrz?