Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja jestem przerazona tym badaniem, bo w tej ciazy nei ma mowy zebym rano byla bez chociaz gryza jakiegos jedzenia, a juz wogole nie ma opcji wypicia czegos bez jedzenia, bo zaraz leca pawikicos cienko widze to badanie.
To miałaś super,że w domu mogłaś wypić mnie opierd*oliła, że za długo piję i zajmuję miejsceJa robiłam obciążenie (50g) w zeszły czwartek. Powiedziała, że nie muszę być na czczo-ale ja i tak nic nie jadłam. Babka kazała mi wypić w domu i przyjść przed upływem godziny. Dlatego kuła mnie tylko raz- nie wiem czy to dobrze, bo przez to nie wiem jaki miałam wynik przed obciążeniem, ale się z nią nie kłóciłam. Od razu dała kropelkę na glukometr i wynik był 95. Ona mówi, że to niby super, ale okaże się dziś na wizycie. Trochę się boję...

trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze
ja mam w środę![]()
ja za to poproszę o trzymanie kciuków w czwartek;-) i trzymam za Was
No to by juz bylo jakies chore jak by wam nie pozwolili rodzic razem.
Wogule dziwne jest to ze ta szkola rodzenia jest przymusowa![]()