Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
niewygodnie, skurcze, ehh... pozniej sobie odbijemy...
Ja też już powoli zaciskam za Wasze dzisiejsze wizyty kciuki i za jutrzejszą o 12, a później to już sama będę się stresować, bo mam jutro na 16. Też chcę się dowiedzieć, że wszystko w porząsiusiu;-) i może wreszcie poznać płeć;-)
I cieszę się Kataszaone, że wreszcie zmieniłaś tego lekarza, w ogóle dziwię się, jak mogłaś tak długo wytrzymać z tamtymtwarda jesteś
Ja po pierwszej wizycie bym pewnie uciekła, ale teraz już nie ma co rozpamiętywać, najważniejsze, że możesz wreszcie czuć się PEWNIE
![]()
Kciukasy już zaciśnięte, więc szybciutko jak tylko będziecie mogły to piszcie jak było
To będziesz miała 3D? Ale Ci zazdroszczęChyba postaram się poszukać fajnej kliniki i się umówię na takie USG
Ja już po wizycieOleńka rośnie ładnie ma już 750gram, jest zdrowa i ma śliczne rączki i buźkę, ale niestety nie mam zdjęcia hiih. Serduszko ładnie bije. Znów zobaczyliśmy pipkę więc na pewno mamy córunię
Cukier i inne wyniki mam super, więc w tym miesiącu już nie muszę żadnych robić, dopiero pewnie w listopadzie dostanę skierowanie na badania
Uff odetchnęłam z ulgą, że wszystko ok
![]()
No i stało się, zmieniłam lekarza. Teraz chodzę do pani doktor, która pracuje na Madalińskiego w Warszawie. Jest ode mnie z radomia, ale pracuje w wawie i w piatki jest zawsze u mnie w miescie. bardzo bardzo bardzo bardzo miła, niesamowicie delikatna ( boze ja nigdy takiego ginekologa nie mialam !) bardzo fachowo sie mna zajela az sie zdziwilam o co mnie ona pyta ( bo tamten **** prawie nic nie mowil, nawet jakie badanie robi) Jak miala mnie badac dwoma palcami to zapytala czy moze ( szok! ) tamten trzy bez pytania pchał i mowił jak jeknelam ze tak sie sie bawic nie bedziemy, ja badam a pani sie rozlużnia...Co za ****ozo. Ona od razu poczula sie do tego ze to wlasnie ona bedzie odbierac porod- tamten mowil ze odbierze ten co bedzie na dyzurze. No i bede rodzic najprawdopodobniej na Madalińskiego.
Dzidzia jest zdrowa- ja nie przytyłam, ale niunia dwa razy! w pierwszym dniu 25 tyg wazyla 790 g. Nie ma powodu do obaw o niską ciąze bo podobno szyjka u mnie jest w bardzo dobrym stanie i jest twarda i ze nic nie powinno sie w tego powodu wydarzyc.Nie ma powodu do obaw - tak powiedziala. I zlecila mnostwo badan. Bylam tego dnia wniebowzieta. Nawet nie wiedzialam ze az tak bardzo przezywam spotkanie z tamtym lekarzem. Jedno wiem, nie chce go widziec juz na oczy.
Kolejna wizyta 13.11.2009.
Jutro !!! Ja już jutro !!! Trzymajcie kciuki o 12 ! Sorki że tak w porze obiadowej ale inaczej się nie dało , najwyżej zjecie później obiad . O 12 mają być kciuki trzymane za poznanie płci !
wiesz... to bylo przez to ze mialam zagrozona ciaze, a on jest niby najlepszym specjalista w tych sprawach, wszyscy go w radomiu polecaja jak ktos ma problemy z ciaza...robilam wszytko zeby dziecku bylo dobrze....placilam wszytkie pieniadze i nawet dalam sie mieszac nawet nie z blotem ale z gownem ( jakie U ? ). Nie obchodzilo mnie to na poczatku ale potem to kutas przesadzal. " Bo ja z takimi pacjentkami to inaczej rozmawiam, pokazuje im drzwi jak nie wspolpracuja ; [ najlepsze bylo] "jak zobaczylem ze pani przyszla to od razu bylam gotowy na wojne, ale pani to dzis jest grzeczna, to dobrze..."otwarcie to mowil. I nie bal sie ze juz nie przyjde do niego bo on to pracuje w Londynie i te pieniadze co on tu ma ( a najwiecej bierze w radomiu) to jest nic.
wiesz... to bylo przez to ze mialam zagrozona ciaze, a on jest niby najlepszym specjalista w tych sprawach, wszyscy go w radomiu polecaja jak ktos ma problemy z ciaza...robilam wszytko zeby dziecku bylo dobrze....placilam wszytkie pieniadze i nawet dalam sie mieszac nawet nie z blotem ale z gownem ( jakie U ? ). Nie obchodzilo mnie to na poczatku ale potem to kutas przesadzal. " Bo ja z takimi pacjentkami to inaczej rozmawiam, pokazuje im drzwi jak nie wspolpracuja ; [ najlepsze bylo] "jak zobaczylem ze pani przyszla to od razu bylam gotowy na wojne, ale pani to dzis jest grzeczna, to dobrze..."otwarcie to mowil. I nie bal sie ze juz nie przyjde do niego bo on to pracuje w Londynie i te pieniadze co on tu ma ( a najwiecej bierze w radomiu) to jest nic.
dzielna byłaś:-) teraz już będzie tylko lepiej
a co do wizyt to wczoraj bylam u mojego gina, i wszystko okej. ciesze sie bardzo, ze moje cisnienie sie uspokoilo, bez lekarstw. w sobote jade na ta glukoze... mam nadz, ze dobrze bedzie. a usg mam dopiero na 3 grudnia....
może też samo przejdzie tak jak Tobie. a z glukozą będzie na pewno ok, trzymam kciuki
Siunia kawał kobity nosisz pod serduszkiemJa się w czwartek dowiem ile waży moja Milenka. To będzie 25t 3d.
trzymajcie kciuki też za mnie, ja ruszam na 19 i zaraz się za coś wezmę bo nie wytrzymam nerwowo!!! chcę już widzieć synka, wiedzieć ile waży ile mierzy, usłyszeć jego serduszko, wiedzieć czy skurcze i macica się uspokoiły, czy mogę wychodzić z domku, przytulać się z mężem, pójść do szkoły rodzenia, chodzić na basen, co znaczą moje wyniki krwi i moczu, czy bardzo będzie zły że cytologia była dwa lata temu i w ogóle wszystko chcę wiedziećto będzie dłuuuuga wizyta
![]()
No i stało się, zmieniłam lekarza. Teraz chodzę do pani doktor, która pracuje na Madalińskiego w Warszawie. bardzo fachowo sie mna zajela az sie zdziwilam. Ona od razu poczula sie do tego ze to wlasnie ona bedzie odbierac porod- tamten mowil ze odbierze ten co bedzie na dyzurze. No i bede rodzic najprawdopodobniej na Madalińskiego.
Dzidzia jest zdrowa- ja nie przytyłam, ale niunia dwa razy! w pierwszym dniu 25 tyg wazyla 790 g. Nie ma powodu do obaw o niską ciąze bo podobno szyjka u mnie jest w bardzo dobrym stanie i jest twarda i ze nic nie powinno sie w tego powodu wydarzyc.
Kolejna wizyta 13.11.2009.
Jutro !!! Ja już jutro !!! Trzymajcie kciuki o 12 ! Sorki że tak w porze obiadowej ale inaczej się nie dało , najwyżej zjecie później obiad . O 12 mają być kciuki trzymane za poznanie płci !
Ja też już powoli zaciskam za Wasze dzisiejsze wizyty kciuki i za jutrzejszą o 12, a później to już sama będę się stresować, bo mam jutro na 16. Też chcę się dowiedzieć, że wszystko w porząsiusiu;-) i może wreszcie poznać płeć