Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też już jestem po wizycie i wszystko jest ok :-) glukoza dobra, morfologia dobra, wszystko w porządku. Tylko dał mi 1 sprawę do przemyślenia. Otóż ja mam krew RH - a mąż RH + i lekarz polecił mi wzięcie teraz zastrzyku między 28 a 32 tyg ciąży. Zastrzyk ten nie jest refundowany przez NFZ kosztuje ok 400 zł. Mówił że mogą to być pieniądze wyrzucone w błoto bo może okazać się że nie był mi potrzebny a może pomóc. Słyszałyście o czymś takim bo ja szczerze mówiąc nie - na internecie szukam informacji i też nic nie mogę znaleźć. Słyszałam o immuglobinie podawanej po porodzie ale o takim zastrzyku w trakcie ciąży NIE. Powiedzcie co o tym myślicie...

:-(. Brałam do tej pory Ascofer, teraz mi ginka zmieniła na Tardyferon Fol, ponoć lepiej przyswajalny ale te same efekty specjalne...