• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Dusia trzymam kciuki za dziewczynke !:-D

Ja musze przyznac, ze mam 3 rodzenstwa. Brata 6 lat starszego, siostre 6 lat mlodsza i jeszcze brata 8 lat mlodszego. I zdecydowanie najlepszy kontakt mam z siostra.

reklama
Pewnie zalerzy od charakterow albo niewiem od czego. Moze ja mam z bratem dobry kontakt dlatego ze bylo nas tylko dwoje. Moze jak bym miala siostre tez bym mialam lepszy kontakt z nia jak z bratem

Mojemu M własnie tez :-D:-D:-D

Ale czy w Polsce ktos do niej tak mowil ?! Raczej pewnie nie...

A skad dokladnie jestes Dusia ? Mam slabosc do USA, bylam wielokrotnie, ale teraz dziecko mnie juz troszke przywiazalo w PL i za szybko pewnie tam nie pojade...

Napewno by kazdy wolal Lilka, ale to akurat tez mi sie podoba :-D no ale u nas chyba bendzie Paulinka.

Ja mieszkam w stanie Connecticut (2 godziny on NY), a na poczatku mieszkalam w NY

czesc, juz jestem a wiec bylo cudownie!!!!

Groszke/Groszkowna cala i zdrowa, ruszala sie niesamowiscie, caly czas machala raczkami i nozkami, co dla mnei bylo niesamowitym przezyciem. badanie usg trwalo pol godziny, dokladnie 26 minut, pierwszy raz sie mna tak zajeto ale warta byla kazda cena za dzisiejszy dzien, jestem teraz juz spokojna, kosc nosowa jest, raczki nowzk9i wszystko!!!!

:), dzidzia ma ponad 4 cm, i ejst pikna, potem wklaeje fotki bo teraz wrocilam do pracy i tu bede do okolo 19. pozdrawiam, wasze kciuki napewno pomogly.

Super ! Cieszę się bardzo ! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry