Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale sie uśmiałam..muszę zapamietac i mężowi opowiedzieć:-)No bo u facetów są trzy typy otyłości: 1. Nie widzi jak mu leży, 2. Nie widzi jak mu stoi, 3. Nie widzi jak mu robią lodaHahhaha
No bo u facetów są trzy typy otyłości: 1. Nie widzi jak mu leży, 2. Nie widzi jak mu stoi, 3. Nie widzi jak mu robią lodaHahhaha
dobre juz gdzieś to słyszałam właśnie : hihi
no jasne! I ciężko mi się oddycha, nawet BARDZO czasem = ucisk na przeponę to się nazywa w wyniku rosnącej macicy i dzidziolka
Dziewczyny czy was tez mecza dusznosci?? Okropne..czuje sie czasem jakby zaraz miala zemdlec....wciąż brak tchu!
brak tchu - dokładnie tak!bleeeeeeeeeeeh włochy takie mega.........Paw, pawiem...ale zalezy co kto lubi;-)![]()
Dziewczyny czy was tez mecza dusznosci?? Okropne..czuje sie czasem jakby zaraz miala zemdlec....wciąż brak tchu!
bleeeeeeeeeeeh włochy takie mega.........
tez nie lubie dlugich wlodow u faceta TAM. moj podcina włoski 
stiwrdził ze jemu to nie przeszkadza a ja co na to FOCH
A może u mnie też uwijesz? Bo ja nigdy nie byłam pedantyczna i już nic chyba tego nie zmieni...;-)
;-)