mamaAlexa
Fanka BB :)
Ja tez sie cieszeoj kochana na pewno drobne?? widziałaś że innym ważą ok 1000-1100g więc nie dużo więcej, a Ty łącznie i tak masz prawie 2000g więc wiesz, ja bym się cieszyła![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez sie cieszeoj kochana na pewno drobne?? widziałaś że innym ważą ok 1000-1100g więc nie dużo więcej, a Ty łącznie i tak masz prawie 2000g więc wiesz, ja bym się cieszyła![]()
a u nas jest ochota i mozemy ale czasem ta suchość jest dobijajaca ;/

A po 2 każda z nas musiała zasłużyć na zamknięty, potrzebna jest chęć do wchodzenia tutaj, potrzebne jest uzależnienie, ja np. nie przeżyję, nie wejdąc tutaj rano czy wieczorem...koniec temata!

to ja jedyna odstaję w temacie:-(
krótko przed ciążą po depilacji i basenie tego samego dnia miałam na tym terenie gronkowca złocistego który mnie mało do obłedu nie doprowadził (swędzenie i ranki) po jakiś 2 tygodniach udało się go wyleczyć, potem miałam zakazane przez miesiąc golarki używać, potem wyszła ciąża no i się boję i dmucham teraz na zimne bo gdzieś mi się kołacze że gronkowiec jest niebezpieczny w ciąży... tylko mężuś podcina by gąszczu nie było, ale na szczęście nie jestem tam bujnie obdarzona![]()
... no zawsze mozna podcinać ojeju noto faktycznia mialaś przechlapane... no zawsze mozna podcinać
![]()