Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Żeś tam w tej wannie kozła nie wywinęła kobito![]()

Się ma tą giętkość ciała co nie? 

Ostatnio jak byłam u dentysty i się sama z niego podniosłam z pozycji prawie leżącej to doktorek zrobił wielkie oczy i mówi "ale pani jest sprawna, ja to muszę żonę za plecy podnosić" a jego żonka okazało się, że też Lutóweczka
;-)odświeżam wątek.... kolejne zmiany u nas... coś nas ostatnio ciąggnie do Adama... ale Sebastian i Michał nadal pozostają na liście, reszta odpadła... jejku jak ja bym chciała mówić do brzuszka po imieniu!! czy ja jestem jedyna która nie zna imienia swojego dziecka??
ale moj maz-Slawek jeszcze sie nie zdecydowal
, wiec do brzuszka jeszcze po imieniu nie mowie
ja na maluszka mowie Purcus od naszego nazwiska

Tygrynko nie jesteś sama... My ciągle dumamy nad imieniem, a chyba dopiero jak niunia się urodzi, jak ją zobaczymy to wtedy nam przyjdzie do głowyOpcji było naprawdę wiele, ostatnio krążymy jednak między Mileną a Leną... Ale czy coś nowego po drodze nie wyskoczy to nie wiem:-)
No, ale Milena też można skracać i mówić Lena ja po dlugich namyslach wybralam imie Stas :-) Stanislaw xD smiesznie ale slodko ^^ hihi![]()
Ja juz sie zdecydowalam na Tomusiaale moj maz-Slawek jeszcze sie nie zdecydowal
, wiec do brzuszka jeszcze po imieniu nie mowie
ja na maluszka mowie Purcus od naszego nazwiska
![]()
;-) To od nazwiska (bucholc) 
Jak sa takie małe czerwone to smaruj kochana smaruj, bo podobno te czerwone to jeszcze są do zlikwidowania:-) A ja znam kobiety bez rozstępów po ciąży:-)blado-niebieska? a rozstępy to się nie robią czerwone od razu?
kurde ja nigdy rozstępów nie miałam i wstyd się przyznać, ale w początkowym stadium nie potrafię ich rozpoznaćNa cycach mam dwa takie małe czerwone, na brzuszku jeszcze nie dopatrzyłam, ale żył wszędzie pełno mi widać, a nie chcę się potem dowiedzieć, że to jednak rozstęp był ... brrr... Chociaż mi mama ciągle powtarza, że nie zna kobiety po ciąży bez rozstępów i że nawet mam się nie przejmować, bo i tak nie uniknę... Nie ma to jak pocieszenie
![]()
To moja codzienność:-) Najgorzej jest rano, a jak już się rozchodzę to jest trochę lepiej:-)
Dziewczyny czy was tez mecza dusznosci?? Okropne..czuje sie czasem jakby zaraz miala zemdlec....wciąż brak tchu!
A z tymi rozstępami laski, to one najpierw są czerwone, potem dopiero z czasem robią się takie perłowo-białe. Wiem coś o tym bo mam takie pamiątki wojenne z czasów dojrzewania. Cała dupa i uda poorane rozstępami, do tego piersi i w zgięciach kolan.. No, ale co tam, jak wyjdą to się przecież nie potniemy
Tygrynka Ty to masz problem, bo masz normalne nazwisko i normalne imiona, Wszystkie 3 pasują. A jak sobie wyobrazasz przysżłośc za 20 lat to kogo widzisz?