Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja... poczekam na męża z obiadkiem... śledź już dzisiaj był... przegrał i zginął marnie w mojej paszczy![]()

już tak mam komplet suszonych moreli, migdały, otręby, ogórki kiszone i grzybki w occie...
Dzieki kochana;-):*monikasia, sama wiesz, że przy dzidzi jest czasami tyle roboty, że chudnie się w oczach. Na pewno nie będziesz miała problemu z wagąUśmiech Zuzi wynagradza mi z nawiązką każde przykre słowo, które usłyszałam w ciąży. Kurcze, co to będzie jak będę miała takie uśmiechy x2??? Chyba oszaleję ze szczęścia
![]()
:-)
i wszytsko zrzuciłą, znam też taką pipę głupią co przytyła 6kg bo sie ograniczała i brzuch w 9 miesiącu miała taki jak ja miesiąc temu, a dzidziuś był mega malutki. ja mam gdzieś ile przytyje ważne żeby mój synuś był zdrowy