Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale to była moja Mama. Mama prawdę Ci powie![]()
A co do żelaza to nie robiłam krzywej więc nie mam pojęcia jaki mam jego poziom.
Lekarzem nie jestem, ale ja obstawiam że można. Może nie można za często ćwiczyć, ale jak chodzisz siku to zatrzymywać na chwilę strumień i już.
Tak myslalam Kobitki, ze Wam sie nie chce....bo mi tez buahahaha
Ale jakos przynajmniej sie lepiej czuje, ze sobie poogladalam chociaz:-)
Ale tak serio, to ja codziennie sie wyginam na pilce. Nie zeby odrazu niewiadomo jak ale wlaczam radio i jak leci jakas fajna muza to te pare minutek poswiecam;-)bo ogolnie chyba malo sie ruszam...
ps, u mnie pogoda niczego sobie i nawet sloneczko wyjrzalo
, i cos tam troszke cwicze codziennie bo lubie, przed ciaza tez cwiczylam, tylko w 1trymestrze dalam se spokoj.

Zazdroszczę wszystkim które tak pięknie wyglądają. Mnie moja Mama się " przestraszyła". Powiedziała że wyglądam źle, ale to normalne jak się nosi dziewczynkęTere fere kuku.

Boshe dziewczyny jak wy to robicie że wy aż tyle tyjecie! ta 30 ta 20 kg! t jest bardzo dużo! a jak to potem zrzucić? Ja nigdy nie mialam tendencji do tycia i tak w ciąży też jest jak narazie przytyłam 6 kg a to juz prawie 7 miesiąc. mam dobrą wagę i sie ciesze z tego.:-)