Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej, to i ja się pochwalę moją Maleńką Królewną.
Na wczorajszym USG wyszło, że Mała waży już 910gram.A to 27t1d
![]()
Ja mowie o masazu od 30 tyg ciazy ktory trzeba robic samemu i nie slyszalam zeby byl nieprzyjemnyAkurat ten masaż krocza to podobno średnia przyjemność jest.
No ale kegla poćwiczyć w trakcie to jest to :-)
;-):-)

ja mam wizyte u ginka w czwartek;-);-);-) powinno być USG:-):-):-) Tygrynia trzymam kciukensy;-)
Hej Dziewczynki :-)
A ja się wreszcie dowiedziałam, że urodzę córeczkę
Będzie miała na imię Kornelia :-)
Termin z OM na 15.luty (i taki na razie obstawiam), chociaż z USG wyszło na 25.luty.
Ale lekarz mi powiedział, że jeśli jestem pewna swojej OM na 100%, to raczej ten termin będzie prawdopodobny - w końcu przy badaniu Dzieciaczek się rusza i nie zawsze uda się wszystko dokładnie zmierzyć ;-)
Proszę więc Mamę Sówkę o przepisanie mnie na listę mam "wiedzących"![]()
Gratuluje!!!!Hej Dziewczynki :-)
A ja się wreszcie dowiedziałam, że urodzę córeczkę
Będzie miała na imię Kornelia :-)
Termin z OM na 15.luty (i taki na razie obstawiam), chociaż z USG wyszło na 25.luty.
Ale lekarz mi powiedział, że jeśli jestem pewna swojej OM na 100%, to raczej ten termin będzie prawdopodobny - w końcu przy badaniu Dzieciaczek się rusza i nie zawsze uda się wszystko dokładnie zmierzyć ;-)
Proszę więc Mamę Sówkę o przepisanie mnie na listę mam "wiedzących"![]()

no wlasnie ja coś nie moge się zmusić do zakupów, ale chyba będę musiała, bo tak sobie pomyslalam, ze przeciez nie wiadomo jak ja się będę czuć w styczniu i w lutym....
chociaż moja mama też jest zdania, zeby "jeszcze poczekać", hmn... ciekawa jestem czy to przez te zabobony, czy co...
bo one wszystko potrafią zrozumieć ) a jak ktoś mi gadał czy to nie za wcześnie to... odpowiadałam:to tak mi źle życzysz że o takich rzeczach myślisz?