Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lutoweczki kochane, mam takie pytanko bo czasami mam takie pulsowanie w dole brzucha i tak delikatnie przechodzace az do pochwy i przy tym mam uczucie lekkiego parcia na moczKurcze nie wiem co to jest? Nie jest to bolace tylko takie takie dziwne, moze ktoras wie co to moze byc?
A i jeszcze jedno, chyba nie wiem co to jest czkawka u maluszka, chyba jej niegdy nie czulam i to tez mnie martwi![]()
"W oczekiwaniu na dziecko" jest napisane, że czkawka u jednych występuje a u innych nie. Ja chyba raz czułam. To była taka seria podskoków. Opiło się dziecko wód i miało czkawkę
U nas 28 tydzień 1 dzień i waga ok. 1200 g![]()
Dziewczyny,wyczytałam że maleństwo przesypia 20 godzin czyli teoretycznie powinna sie nie ruszać a moja rusza sie 24 h na dobe w ogole chyba nie sypia.CHodze-czuje mocno Ją leże-to samo siedze-jeszcze mocniej wanna-to już wariactwa niesłychane jak tak bedzie pozniej to ja dziekuje :O

ale potem jak przylozyl reke to juz szacuneczek
Słyszałam (nie jestem pewna), że tuż po porodzie zakładają dziecku opaskę na rękę i trzeba wtedy podać imię. Ale to ktoś mi opowiadał.zmęczoną, wyszarzałą kobietę w papilotach na głowie, podartym fartuchu, rozdeptanych kapciach, z wałkiem w dłoni i gromadką rozwrzeszczanych dzieciorów...
eee nie chodziło o mnie???
no nie wiem no.... imiona są ładne ale nie czuję "tego czegoś" jak je wymawiam do brzuszka.... chyba poczekamy na urodziny małego, koleżanki synek 3 dni był bez imienia![]()
u mnie 62 kg czyli 6 kilo na plusiei zobaczyłam pierwszego rozstępasa koło pępka aż taki świecący
![]()
Smarujesz się czymś? Podobno warto też zwrócić uwagę na dietę, żeby dostarczać skórze tych wszystkich witamin od środka.Czarodziejka kochana trzeba zacząć prasować na siedząco. Ja nie umiem na siedząco więc nie prasujęZ żelazkiem musiał się zaprzyjaźnić mój M
![]()
ale jak stoję to mnie tak kręgosłup napier..., że tracę całą przyjemność.