Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hm... a kiedy się ważyć? rano, w południe czy wieczorem, bo ja co godzinę mam inny wynikNajbardziej lubię rano, bo waga niska a jeszcze sobie odejmuję z pół kilo, bo to przed wizytą w toalecie
![]()

OMG!Gdybym miała taka politykę jak Wy, to bym wiecznie chodziła w pogniecionym. U mnie ciuchy zawsze najpierw muszą trafić pod żelazko zanim trafia do szafy;-)
Czasami jak zalega mi pranie do prasowania i nie juz w czym chodzic to moj G sie wscieka i mowi, ze sam sobie wyprasuje, co oczywiscie od razu wywoluje w domu mega zgrzyt, bo ja nikogo nie dopuszczam do prasowania ciuchow w naszym domu, bo NIKT NIE ZROBI TEGO TAK JAK JA
I w ten oto sposob niezle sie namecze zawsze, ehhh...
Za tydzień będzie jeszcze lepiej:-):-)
A ja chce jedna miec Kornelie a druga Matylde, ale moj M sie drze, ze Matylda mu nie pasuje.. On chce Oliwke albo Wiktorie,..Zosia, Zosia!!;-)
My chcieliśmy na początku Gabrysię ale potem nam się odmieniło;-)
A ja chce jedna miec Kornelie a druga Matylde, ale moj M sie drze, ze Matylda mu nie pasuje.. On chce Oliwke albo Wiktorie,..
Zobaczymy,...