plastelinka5
Fanka BB :)
trzymamy kciuki :* Rany ja od 1,5 miesiaca powinnam zrobic glukoze i ciagle nie moge sie zebrac :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie chyba zmiana bedziena Melody
Tylko cos moj M protestuje...
trzymamy kciuki :* Rany ja od 1,5 miesiaca powinnam zrobic glukoze i ciagle nie moge sie zebrac :/
Jak jesteś zdrowa i leżeć nie musisz to się pewnie nie ponudzisz, po zakupach pochodziszdziewczyny podziwiam za wytrwałość w pracy. ja co prawda też jeszcze pracuje ale powiem wam że ledwie daje rade, wysiada mi kręgosłup i strasznie bolą mnie stopy, poza tym nie mam już siły wstawać rano. na poczatku planowałam pracować do świat ale sie poddałam i 4 grudnia idę po zwolnienie. uwielbiam swoja pracę ale teraz dzidziuś jest ważniejszyno a poza tym to bedę pracować w domku
myślę że nie będę się nudzić na zwolnieniu
![]()