reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Dziewczynki Wy też tak macie,że im bliżej końca to Wam sie nie chce kochac? kurde mi si ejuz od 2 tyg nie chce,nie umiem sie porządnie wyspac,..chyba dlatego ze jestem nie do tego wana hehe:rofl2::laugh2:
a jak próbujemy to mnie wszytsko boli:zawstydzona/y:a byłam u lekarza i wszystko z szyjką i resztą ok..
ma któras jeszcze tak czy tylko ja?

reklama
Olenka, mam tak samo jak Ty, jak do czegos dochodzi to czuje taki ból sie mało nie posikam, a ze mna wszystko ok, jestem dwa dni po wizycie i zdrowa jak ryba, bez sens... chęci tez nie mam wcale...:-( az mi głupio przed mężem, bo przez to ze boli unikam zblizen :-( ja juz chce urodzic :)

ja dopiero teraz daję sobie troszke na wstrzymanie...ale troszkę hihihi wiadomo że nie będziemy z brzuszkami szalały i te zbliżenia nie są już takie super jak kiedyś, choć mój apetyt przed pojawieniem sie brzuszka zatrważał męża:-D:-D:-D

Ja urodziłam 4 dni przed terminem wyznaczonym z OM i w sumie w czasie ciazy USG najczesciej wskazywalo na ten wlasnie dzien. Choc rzadko sie bierze te terminy z USG na powaznie, bo one tak mniej wiecej tylko wyliczaja wage dziecka i dopasowuja wtedy date. A wiadomo, ze dzieci rodza sie z rozna waga i ze USG rzadko dobrze podaje wage dzidziusia ;-)

Dziewczynki Wy też tak macie,że im bliżej końca to Wam sie nie chce kochac? kurde mi si ejuz od 2 tyg nie chce,nie umiem sie porządnie wyspac,..chyba dlatego ze jestem nie do tego wana hehe:rofl2::laugh2:
a jak próbujemy to mnie wszytsko boli:zawstydzona/y:a byłam u lekarza i wszystko z szyjką i resztą ok..
ma któras jeszcze tak czy tylko ja?

A u mnie jest odwrotnie. Do tej pory sex wogole mogl dla mnie nie istniec. Nie odczuwlam zadnej, nawet najmkniejszej potrzeby. I moj mezus byl przy tym bardzo biedny :-( Za to teraz, gdzies od dwoch tygodni.....mrrrrrr.....az strach sie bac kiedy i gdzie mi sie zachce :zawstydzona/y::-D

ja dopiero teraz daję sobie troszke na wstrzymanie...ale troszkę hihihi wiadomo że nie będziemy z brzuszkami szalały i te zbliżenia nie są już takie super jak kiedyś, choć mój apetyt przed pojawieniem sie brzuszka zatrważał męża:-D:-D:-D

A u mnie odwrotnie, wlasnie teraz mam ochote i to na takie zabawy ze ho ho :-p:cool2: to co wyczynialismy wczoraj to sie nei nadaje nawet do publikacji na forum :cool2::-D i wreszcie moj malzonek odżył :tak:

moja Kruszynka waży 1280gram. I dzisiaj mnie teściówka nastraszyla, że to mało:eek:

Kochana, jak dla mnie to Twoje dzidzia waży idealnie do swojego wieku. A tesciowa olej (albo nawet powiedz jej kilka slow do sluchu), bo gdyby Twoje malenstwo wazylo za malo to lekarz z pewnoscia by Cie o tym poinformowal. A z tego co wiem to Twoja tesciowa jednak Cie osobiscie nie badala i ginekologiem nie jest, nie? ;-) Wiec glowa do gory i ciesz sie, ze masz super zdrowe dziecko :-) A tak swoja droga to ta Twoja tesciowa normalna nie jest, ze Cie tak straszy :wściekła/y:

Kochana, jak dla mnie to Twoje dzidzia waży idealnie do swojego wieku. A tesciowa olej (albo nawet powiedz jej kilka slow do sluchu), bo gdyby Twoje malenstwo wazylo za malo to lekarz z pewnoscia by Cie o tym poinformowal. A z tego co wiem to Twoja tesciowa jednak Cie osobiscie nie badala i ginekologiem nie jest, nie? ;-) Wiec glowa do gory i ciesz sie, ze masz super zdrowe dziecko :-) A tak swoja droga to ta Twoja tesciowa normalna nie jest, ze Cie tak straszy :wściekła/y:

stwierdziła, że lekarz jest nienormalny (a ma tytuły prof. dok. hab.) i że za mało jem:eek:przytyłam już 13 kg, więc niewiem czy to mało:eek:Olałam ją totalnie, ale strasznie mnie wnerwiła:wściekła/y:

reklama
bzdura Paullla nie słuchaj mam,babć teściowych i ciotek, one utuczyłyby wszystkich:no::no::no::no: mi tez mówią że chucherko jestem i mam to gdzies bo mowie ze wyniki badań idealne, wiec maja spadac:-p:-p:-p:-p:-p stare przyzwyczajenia że trzeba żreć :eek::eek::eek::eek: masakra;-)

Do góry