Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja sibie znam i wiem że przez pierwszy miesiąc ciężko będzie mi się wyrwać "do ludzi". Dlatego wolę mieć na zapas.kochana o pierścionkach to ja już w szóstym miesiącu mogłam zapomniec,bo zaraz paluchy puchły i zdjac ich nie mogłam..Ja też okropnie puchnę :-( Już się pozbyłam wszystkich pierścionków i obrączki... Dłoni prawie nie poznaję.Najgorsze jest to że ja pewnie po porodzie jeszcze spuchnę. Tak miałam z Lolkiem...

No no 700 gramów w 3 tygodnie to faktycznie super przybrała :-) To w 40 tygodniu może ważyć prawie 4 kilogramy !!

najważniejsze aby dzieciątko było zdrowe,a to w jakim tępie przybiera na wadze to nie powinno nas martwic,może tak ma byc ze jednego miesiąca nabierze 100gram a drugiego 700..grunt,że rozwija sie prawidłowo;-)Raczej nie;-)lekarz powiedział, że powinna ważyć trochę ponad 3 kg jeśli urodzi się w 40 tyg. A że przybrała 700 gr, to bardzo się cieszę, bo skolei na wcześniejszej wizycie też w ciągu 3 tyg. przytyła tylko 100gram, więc jakby teraz nie urosła, to byłoby niedobrze;-) Ale lekarz powiedział mi wcześniej, że czasami tak jest, ze dziecko szybko rośnie, później waga staje, bo ją wyrównuje, a później znowu rośnie i żebym się nie martwiła. Iw moim przypadku się sprawdziło![]()