Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

luczynka biore tylko magnez b6 czy cos takiego .. i wogole szyjka macicy okolo 0,5 cm ale powiedzial ze trzyma uff ... musze przynajmniej ze 2 tyg jeszcze ponosic babeka zeby do 38 tc dobic .. no zobaczymy jak to bedzie ... a usg dopiero na 1 lutego ;/ chyba pojde prywatnie ....
3 razy dziennie po 1 tabl tak samo no-spa :-(

Jak się Lolek urodził używałam Aventu. Byłam w sumie zadowolona. Teraz też myślałam o Avencie, ale po "wywiadach" przyprowadzonych z młodymi Mamuśkami doszłam do wniosku że kupię rzeczy firmy którą wszystkie tak bardzo zachwalają.
Co do butelek to ja już mam 4 (dwie nowe kupiłam i jak wygrałam laktator to dostałam jeszcze dwie). Ja na pewno będę poić Milenkę - herbatka będzie grana codziennie więc potrzebuję butelki żeby miała się z czego napić, a smoczki zamówiłam bo nie kosztują majątku a jak nie będę mogła sobie poradzić to nie będę musiała latać po sklepach i szukać tylko wyciągną z szafyJa sibie znam i wiem że przez pierwszy miesiąc ciężko będzie mi się wyrwać "do ludzi". Dlatego wolę mieć na zapas.