A czemu odrazu zakladasz ze bendziesz mala poic herbata????
Tez jestem ciekawa

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czemu odrazu zakladasz ze bendziesz mala poic herbata????
no to moja mała w porównaniu do Waszych maluchów to jakaś duża bedzie,bo w 34 tc waży już 2300
lekarz mówi ze mniej więcej tak do 3,5 do porodu bedzie ważyc..mam nadzieję..;-)
A ja dziś miałam w szpitalu usg i 1850-tj.33tydz.lekarz mówi że OK.A nie wiecie ile tak ogólnie dzidzia tyje na tydzień?-jaka norma w 8,9tym mcu ciąży??
Właśnie dopiero teraz wpadłam na pomysł zrobienia sobie listy co jest potrzebne jeszcze dla maluszka, sporo tego wyszło mi przy waszej pomocy, głownie brakuje mi kosmetyków i innych akcesoriów higienicznych.
Kejt super te listy! Rady są po prostu cenne, dzięki doświadczone mamusie!!!
najlepsze jest to że już bliżej niż dalej..ale ja i tak sie nie moge doczekac i mam nadzieje,że już nie długo moje maleństwo przyjdzie na świat..chciałabym urodzic tak w 37-38 tc..nie koniecznie chce do końca nosic..a i tak szyjka mi sie już skróciła..do 4cm..lekarz mówił zebym duzo teraz leżała..to mam nadzieje ze dotrzymam tak do 37-38 tygodnia;-)
Tygrynkateraz to mnie pocieszyla
![]()