Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nic nie zrobisz Tygrysiezobaczysz malenstwo i bedziesz wiedziala jak dac na imie
![]()
![]()
Tygrysku nie przejmuj się. Imię samo przyjdzie z czasem.Pamiętaj, że nic na siłę :-)
możliwe jest w ogóle takie coś?? że leżałby koło mnie maluszek własny synek a ja nie wiedziałabym jak go nazwać??

ja jednak tez tak slyszalam i sama tak zrobiebo jak ma to pomoc to trzeba tak zrobic
a podobno caly styczen ma byc bardzo lodowaty
![]()

Oj, ciekawska z Ciebie Bestyjka, ciekawska![]()
albo właśnie będę się nim chwalić
:-(a mi moj gin powiedzial ze mam rozwarcie 0,5 cm i szyjka trzyma ale sie skracai ze i tak i tak moge zaczac rodzic w kazdej chwili
bo to moja pierwsza ciaza
i daje mi tydzien gora
![]()
![]()
![]()
ale bedzie dobrze !!!!nastawienie mam pozytywne jak cholera
może wciągu tygodnia urodzisz, a może dopiero za..trzy??
tak czy tak - będzie dobrze, trzymam kciuki
Ja też nie miałam tego wymazy robionego.
I moja gin nic nie wspominała o tym, że będziemy coś takiego robić, więc nie wiem![]()

bo ponoc jak zgage sie ma to dziecku włoski rosną
, mam uczulenie na słońce więc latem go unikam, a poza tym mam już swoje lata, mężowi się podobam, dzieci mnie kochają to czego chcieć więcej
. Ale oczywiście nie krytykuję tych co zapobiegają, bo może mnie któraś źle zrozumie