Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
też tak słyszałam jak Ty,że to sperma ma takie "cudowne"właściwości;-)
trzeba bedzie tylko o jakiejs antykoncepcji pomyslec;-)
super imiona..już wcześniej komuś pisałam że mi sie Michalinka podoba..co do chłopca to Czarek mi sie bardziej podoba,bo Maksymilian ładnie brzmi,ale za to miałam psa Maksa..także mi sie Maksiu z psem kojarzy..bez obrazy;-)Już wiemy, że urodzi sie dziewczynka wiec będzie Michalina Elżbieta. Pierwsze imie po śp. dziadku mojego mężą, ale i zawsze bardzo mi sie to imię podobało ( chyba najpierw wybraliśmy imię a później krewnego ;P ) drugie imię po mojej mamie ( tradycja rodzinna ja też mam drugie imie po mamie mojej mamy)
Gdyby jednak był chłopiec byłby Maksymilian Cezary. Pierwsze imie nam sie podoba drugie bo dziadek ( mój tata) powiedział, ze chce wnuka![]()
No więc jestem po wizycie więc chciałam się pochwalic,że noszę 2,700 kg szczęścia pod serduchem:-)
fajnie