Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i do tego jeszcze takie, zeby bylo ladne i zeby maluszkowi bylo z nim dobrze isc przez zycie...ahh...mowie Wam...bedzie przeprawa...ufffff jak dobrze ze wszytko ok !Ja na szczęscie do ostatniej chwili mogę sie zdecydować na CC bo przy pierwszym porodzie miałam, ale przyznam ze chciałabym spróbować urodzić naturalnieprzy pierwszym porodzie Eryk zaplątał się w pempowinę i straciliśmy jego tetno ale akcja szybka była i w 5 minutek był na świecie
cały i zdrowy
![]()
Na "I" Iga mi się podoba;-)
Miłosz bedzie mial moj synek, jesli to bedzie synekNie ma się co przejmować jak komuś w rodzinie imię się nie podoba. Najważniejsze jest żeby rodzicom się podobało i już ! Moja siostra dała na imię synkowi Denis, większość jak słyszała to oczy jak 5 złotych robili, a na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie żeby miał inne imię. Zresztą rozrabiaka z niego na maksa
My zastanawiamy się nad Bartoszkiem, Miłoszkiem, Adriankiem, Aleksem, Maksymilianem, a dziewczynce coś wymyślę na literkę I :-):-)