reklama
ja też dzis po wizycie. 37+0 tyg i waga 2900g :-)
niezła waga :-)
prawie że "katalogowa" ;-)
Sprawa z tym imieniem nie jest taka prosta, my mamy dla dziewczynki Emilka a dla chłopca tu są ostre spory między Adamem a Nikodemem. A drugie imie nie jest wybrane jeszcze mamy trosze czasu![]()
Do mnie jednak bardziej przemawia Nikodem - może dlatego, że sama się długo nad tym imieniem zastanawiałam (jak jeszcze nie wiedziałam, że będzie córcia) :-)
o kurcze i nie denerwowaliście się??chociaż u nas moze byc podobnie...
a my nadal nie weimy... wciąż w glowie Sebastian Adam Michał Filip....
Nie martw się, na pewno w swoim czasie przyjdzie to właściwe i najpiękniejsze imię dla synka

Ja bardzo chciałam iść na "Metro" bo dzisiaj jest we Wrocławiu w hali ludowej.
Ale boje sie, ze tak głosne dzwieki nie byłyby przyjemne dla mychy.
Ostatnio bardzo sie wystraszyła głośnego dzwięku szlifierki. Tak mnie pobiła od środka, ze się popłąkałam z bólu.
Ja miałam iść na "Hair", też w weekend grają we Wrocławiu. Ale jednak w ostatniej chwili się wycofałam - w sumie nie wiem, czy nie będę żałować :-(
Ale za to w sobotę Mój zabiera nas na dyskotekę

Ale za to w sobotę Mój zabiera nas na dyskotekęTo może być ostatnir takie już wyjście przed rozpakowaniem się, więc korzystam...
![]()
wow na dyskotekę?? proszę proszę

Tatus i tak mowi do brzuszka Nikoś, a nawet płci nie znamy 
Tatus i tak mowi do brzuszka Nikoś, a nawet płci nie znamy![]()
Kochana ja jeszcze w ciąży nie byłam a już mówiliśmy o naszej pierwszej córeczce, która bedzie miała na imię Misia :-)
wow na dyskotekę?? proszę proszę![]()
No ja to pewnie będę jako "pilnowacz kurtek i torebek" ;-)
Nie czuję się aż tak dobrze, żeby pół nocy pląsać na parkiecie, ale zawsze to jakieś wyjście między ludzi

reklama
a nie siedzenie kolejny wieczór na kanapie przed TV![]()
Takie wieczory tez mogą byc fajne
Jak każdego dnia przyjdzie ktoś inny, zeby pooglądac z wami Tv.
Do tego popcorn bez tłuszczu ze słodką papryczką

Podziel się: