reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Witaj Ametyst :-)

A dołączając się do głosów Dziewczyn, to ja również liczę, że nasza przygoda i wirtualne spotkanie na BB nie skończą się z dniem porodu ;-)

reklama
Sprawa z tym imieniem nie jest taka prosta, my mamy dla dziewczynki Emilka a dla chłopca tu są ostre spory między Adamem a Nikodemem. A drugie imie nie jest wybrane jeszcze mamy trosze czasu :)

Do mnie jednak bardziej przemawia Nikodem - może dlatego, że sama się długo nad tym imieniem zastanawiałam (jak jeszcze nie wiedziałam, że będzie córcia) :-)

o kurcze i nie denerwowaliście się??:szok: chociaż u nas moze byc podobnie...
a my nadal nie weimy... wciąż w glowie Sebastian Adam Michał Filip....

Nie martw się, na pewno w swoim czasie przyjdzie to właściwe i najpiękniejsze imię dla synka :-D

Ja bardzo chciałam iść na "Metro" bo dzisiaj jest we Wrocławiu w hali ludowej.
Ale boje sie, ze tak głosne dzwieki nie byłyby przyjemne dla mychy.
Ostatnio bardzo sie wystraszyła głośnego dzwięku szlifierki. Tak mnie pobiła od środka, ze się popłąkałam z bólu.

Ja miałam iść na "Hair", też w weekend grają we Wrocławiu. Ale jednak w ostatniej chwili się wycofałam - w sumie nie wiem, czy nie będę żałować :-(
Ale za to w sobotę Mój zabiera nas na dyskotekę :-D To może być ostatnir takie już wyjście przed rozpakowaniem się, więc korzystam... :-D

Kameleonku "Heair" w Capitolu dop miało swoja premire wiec spokojnie napewno jeszcze sie wybierzesz bo bedą grali pewnie z pół roku ;)

Ja była na "Sylwestrze w Capitolu" w tym tym roku.

reklama
Do góry