reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
Milenka i Joasia serdeczne gratulacje i wracajcie szybko do zdrowia i do domku ze swoimi pociechami

Serduszko1
Zima to jeszcze troche w dwupaku pochodzisz... ;-) Ciesze sie ze wszystko dobrze i pozdrawiam

kinia220v
Gratulacje dla dziewczyn takie dobre wiadomosci z samego rana
az mi lezka pociekla
ja tez juz chce mojego babelka !!!

Serduszko1
ja co do nacinania słyszałam różne opinie, jedni mówią że lepiej jak się natnie niż jak się popęka... tylko że jak się natnie to jest to też przerwanie tkanek i popękac można dalej po nacięciu... a jak się nie natnie i się popęka.... ehhhh
powiem wam że mi to generalnie wisi..... byleby Mateuszek się zdrowy urodził..... jak stwierdza że muszą ciąc niech tną.....
Moja mame jak rodziła pierwsze dziecko nie nacieli bo nie zdążyli pękła i musieli jej założyc 23 szwy także juz z rad mamy wiem ze jak trzeba to niech nacianaja bo po tym porodzie moja mama nie umiala chodzic przez tydzien.

Patrycja o takich hardcorach też słyszałam...... zobaczymy jak będzie.. ja jakoś się nie będę zapierac z tą ochroną krocza..... jak uznają że lepiej naciąc niech nacinają
Zima fajnie że badanka ok, cieszysz się że w dwupaku jeszcze troszkę?
Zima fajnie że badanka ok, cieszysz się że w dwupaku jeszcze troszkę?
reklama
agapa
Dziewczyny jesteście takie dzielne. Gratuluję i życzę szybkiego powrotu do domu. Zazdroszczę wam że macie to już za sobą:-)
Podziel się: