reklama
olenka12345
Fanka BB :)
Czrodziejko ogromne gratki dla Ciebie-prawdziwa z Ciebie turbodymolutówka! zazdroszczę takiego porodu i mam nadzieje,że nas też takie porody czekają! dużo zdrówka życzymy dla Was!
:-)

Serduszko1
SERDECZNIE GRATULACJE CZARODZIEJKO WRACAJCIE SZYBKO DO DOMKU :-)

Serduszko1
hej ja własnie wrociłam z wizyty.. nastepna za tydzień...
Krazka juz nie mam troche krwawie
ale procz tego jest ok... rozawrcie minimalne szyjka miekka takze moge juz smiało rodzic:-)
Krazka juz nie mam troche krwawie

własnie ja jestem po wizycie. Szyjka ma 1 cm, gładka w skurczu. Skarzylam sie lekarce na częste twardnienie brzucha i napinanie sie , wiecej niz 10 razy na dobe. Pani doktor zbagatelizowała sprawe. Zapytalam się czy dzidziuś już sie ułozył, ale pani doktor stwierdziła , że jeszcze bedzie sie kilka razy obracal, wiec nawet nie wiem w jakiej pozycji jest moje dziecko. Pytalam tez o USG bo ostatnie miałam zrobione w 23 tyg, to uslyszalam, że nie ma potrzeby robienia mi usg. Jednym słowem nic nie wiem...;/
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr 

Ale masz beznadziejnego lekarza.
Ty się denerwujesz, bo nic nie wiesz, a lekarz nie chce Ci nic powiedzieć. I kółko się zamyka
Jeśli masz jakieś obawy, albo faktycznie się martwisz i chcesz dowiedzieć się więcej, to przejdź się do innego lekarza :-)
Albo najlepiej jedź od razu do szpitala. Powiedz, że masz częste skurcze, to zrobią Ci i KTG i USG, żeby się upewnić ,że wszystko gra :-)

Ale masz beznadziejnego lekarza.
Ty się denerwujesz, bo nic nie wiesz, a lekarz nie chce Ci nic powiedzieć. I kółko się zamyka

Jeśli masz jakieś obawy, albo faktycznie się martwisz i chcesz dowiedzieć się więcej, to przejdź się do innego lekarza :-)
Albo najlepiej jedź od razu do szpitala. Powiedz, że masz częste skurcze, to zrobią Ci i KTG i USG, żeby się upewnić ,że wszystko gra :-)
reklama
Podziel się: