plastelinka5
Fanka BB :)
Ja też mam tylko kombinezonik dla małej.Stwierdzilismy ze nie przewozimy niuńki w foteliku tylko w gondoli a tam zmiescimy dodatkowo koc do okrycia wiec nie moze zmarznąć
)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wczoraj dokupilam jeszcze cieplejszą czapeczkę bo stwierdziłam,że ta,którą mam jest za cienka. No i mam kombinezonik taki z nóżkami-rozmiar 62,nie znalazłam 56.
Mi lekarz powiedział żebym wziela wiecej wiekszych ciuszków bo ma długie nogi i bedzie wysoka babka (na usg wszystko wyszło na 38 tydzien a nogi na 40+5 :O ) tak wiec moze byc wesoło...ale w sumie tatus ma 190
Co do czapeczek to NIGDZIE nie mogę znaleźć ciepłych czapuli same takie cieniutkie bawełniane albo grube tylko juz na duuze dzieciory
heheh z tymi czapeczkami to generalnie problem.....U nas ja 170 maż 195 wiec bedzie kawał dziewuchy napewno
No my czapuchy tez nie mozemy dostac.
Znaczy widzaiłam ale za 80 zł :/ za kombinezon tyle dałam to za czapke nie dam
Ja tez mam przygotowane 56 ale w razie czego mam mame na miejscu i wymieni na wiesze bo te rzeczy dop maz na samo wyjscie weźmieheheh z tymi czapeczkami to generalnie problem.....
ja kupiłam taką z uszkami podwójną z bawełny.... więc niezbyt gruba, ale za to mamy kombinezonik z kapturem takim gruuubiutkim więc się nie martwie.....
za to zaczęłam się zastanawiac czy nie wymienic zestawu dla małego na wyjście ze szpitala, bo jest na 56 ... a coś mi się wydaje że będzie duża klucha i się nie zmieści......