Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no właśnie... dziewczyny pouciekały z forum, zrobiły jakieś dziwne podforum lutówek na zamkniętym...... :-(
ja też bym z chęcią opowieści z porodówek poczytała....
No właśnie,ja mam dostęp ale z różnych przyczyn jest mi trudniej bywać tu i tam,bo np.mam wolny internet,a ostatnio jeszcze całkiem miałam problem z komputerem i korzystałam z telefonu,więc nałatwiej było tam wejść na normalny otwarty wątek lutówek.I sa osoby co nie maja dostepu do zamknietego wiec prosze pisac tutaj.
Bo ja tylko na styczniówkach czytam.
A z wami bardziej zwiazana jestem![]()
To fajnie Joasia,ja jak urodze to na pewno też tutaj opiszę swój poród,choć wiem,ze przy malutkim nie od razu się znajdzie na to czas,bo dziecko pochłania na początku cały nasz czas,a jak śpi,to chcemy coś zrobić lub odpocząc po prostuja jak bede miec chwilke to opisze porod:*

stosuję teraz tą samą metodę.... trochę lepiej bo przynajmniej nie robie sobie nadziei że coś zadziała... poprostu siedzę i czekam aż się zacznie.......Ja też nie pomogę - stosuję wszystko, a nic nie pomaga.
Poddałam się i od 2 dni nie robię nic - tylko czekam ;-)
:-):-)