Ale mnie nie chodzi o to, ze nalezy krocze czyms smarowac specjalnym czy nawilzac-bron Boze. Ale osuszanie krocza i rany to dla mnie nie to samo co wysuszona czy przesuszona z powodu mydla rana. A co do plynu do higieny intymnej to napisalam, ze mozna, ale EWENTUALNIE. I to chyba logiczne, ze wtedy kiedy nam pasuje bo nei zawsze jest tak, ze nasz organizm toleruje wszystko. A to, ze nie pisalam w wypowiedzi nic o wietrzeniu krocza to nie znaczy zaraz, ze uwazam, ze nie nalezy tego robic. I nie zgodze sie, ze po samej wodzie w pierwszych dniach i Tantum Rosa bedzie nieprzyjemny zapach. I moja wypowiedz jest rowniez wypowiedzia osoby opierajacej sie m. in. na wlasnym doswiadczeniu.
Rozumiem,ale ja dlatego mówilam o wietrzeniu krocza,bo chciałam zaznaczyć,że ma być suche nie mokre ,ani nawilżone,a po zwykłym płynie o h.intymnej mogłoby byc nawilzone,bo one tak działają

Każdy ma swoje doświadczenia,lub ktoś po prostu tak,a nie inaczej nam radzi,a my nie jesteśmy tu po to,by się spierać,lecz by się dzielić tym,co mamy do powiedzenia.Ty uważasz ,że wystarczy sama woda i ok. ale ja mam prawo się z tobą nie zgodzić-choc nie spierać

i powiedzieć,że ja uważam inaczej,a każda z nas ma prawo potem i tak postąpic tak,jak sama uważa

.Ja jestem mamą trójki dzieci,więc rodząc trzy razy pewnie mam jakieś doświadczenie,ale też uważnie czytam,co Wy mi radzicie,choć nie zawsze się ze wszystkim zgodzę.M iałam mieszane uczucia co do tantum rossa-być może położne mnie tak nastawiły wcześniej,ale patrząc na jego skład to pewnie cos w tym jest,ma właściwości odkażające i lekko znoszące ból więc pewnie sie sprawdzi,zawsze sprawdzam składniki leków bądź kosmetyków,bo jestem z wykształcenia chemikiem i analitykiem i choć nie pracuję w swoim zawodzie,to już mi tak zostało