ja mam brązowe upławy, pasma śluzu, skurcze i stawianie się macicy... i tyle energii, że mam ochotę pobiegać po parku (rąbnęło mnie na koniec... jak cholera...)![]()
że tak zapytam bo nie wiem... co to znaczy że macica się stawia???

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam brązowe upławy, pasma śluzu, skurcze i stawianie się macicy... i tyle energii, że mam ochotę pobiegać po parku (rąbnęło mnie na koniec... jak cholera...)![]()
ja wcinam ostatnio dużo mlecznych posiłkówi w 40 tc mam już 71 kg ( na plusie 15kg) no i gigantyczny brzuch, który nie opada.
ja też troszkę schudłam z +17 zrobiło się +15... a brzuchol od dwóch tyg niziutko ... heheh a z tym siedzeniem to fakt kosmos... nogi trzeba miec szeroko żeby miejsce na pasażera w brzuchu zrobicJa mam na + 16 ale w miedzyczasie było wiecej bo teraz schudałm.
A brzuch mi juz opadł i mi przeszkadza bo siedziec jak człowiek nie moge
ja też troszkę schudłam z +17 zrobiło się +15... a brzuchol od dwóch tyg niziutko ... heheh a z tym siedzeniem to fakt kosmos... nogi trzeba miec szeroko żeby miejsce na pasażera w brzuchu zrobicheheheheh bo inaczej albo boli albo się gniecie
![]()