Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aaaa juz kumam-czyli balsam brązujący to balsam+samoopalacz. A Sopot Ziaja,który mam zamiar zakupić to właśnie balsam brązujący,a nie samoopalacz. Wiele osób go poleca-jak wypróbuje to zdam relację-może jutro podejdę do Rossmana i zakupię![]()
Ja chyba też sobie zakupię ten balsam brązującym bo jak się cieplej zrobi to będę straszyć bladością. A tym bardziej, że lubię być opalona. Kiedyś używałam Ziajki, fajna była i nawet niedroga.
Dziewczyny, a czy woskujecie może sobie nogi? Bo nie wiem czy można.
nie prawda ze lepiej się rozsmarowujeRoznica jest taka, ze kremy czy balsamy brazujace lepiej sie rozsmarowuje niz samoopalacz. Co za tym idzie- mniejsze prawdopodobienstwo plam.
A ostatnio znalazlam na wizazu to:
balsam brązujący-WĄTEK ZBIORCZY(balsam vs samoopalacz, jak nakładać, kremy bez dha) - Forum Wizaz.pl

Dziewczyny bo na tym balsamie "Sopot" jest napisane ,ze opalenizna wychodzi po 3-4h , dzis go kupilam i chce wyprobowac by cos przed slubem z soba zrobic, a nie wygladac jak trup i tak sie zastanawiam jak to jest z tym balsamem. I czy go sie normalnie rozsmarowuje jak zwykly balsam? Pytam bo zielona jestem w tym temacie.

najlepiej 1-2 dni przed ślubem :-)hmm poczytam i poszukam gdzie w Poznaniu mozna sobie zafundowacZawsze jakas nowosc
A to opalanie natryskowe to pewnie tez lepiej pare dni wczesniej ?