hej dziewczynki!!! Mam takie pytanie, czy którejś z Was pojawiły się rozstępy na udach z tyłu, nie wyglądają na typowe rozstępy, bardziej jak popękane naczynka takie bordowe, stają się bardziej widoczne jak dużo chodzę, a jak leżałam tydzień w szpitalu to zniknęły praktycznie. Najdziwniejsze ze pojawiły się na samym początku ciąży, doszły już prawie do kolan tylko od tylnej strony. Może któraś w Was miała lub ma takie same problemy, dajcie znać. Ja ogólnie mam skórę podatną na rozstępy, bardzo urosły mi piersi bo z C mam teraz E, a teraz to chyba jeszcze większe, pod koniec dnia aż mnie bolą żebra, tak mi te symbole kobiecości ciążą, rozstępy mi się zrobiły na nich, ale nie takie straszne jeszcze da się znieść, jaśniutkie i jeszcze nie takie głębokie. Na brzuchu jeszcze nie mam, ale jakoś mi się wydaje że to tylko kwestia czasu, więc się ratuję jak mogę i wsmarowuję różne kremy....zobaczymy. Cera mi się ogólnie poprawiła, bo miałam problemy z suchą skórą a teraz ogólnie jest ok. Ale najbardziej martwią mnie te rozstępy na udach bo to wygląda tragicznie. Pozdrawiam cieplutko!!