Czesc kobitki :-) Jestem w polowie ciazy. Lekarza wybralam na podstawie opinii kolezanek. Postanowilam nie sugerowac sie opiniami w necie, bo tak naprawde nie wiem kto to wypisuje?? Moim lekarzem jest dr Burchacinski. Przyjmuje na Sikorniku w przychodni. Co do szpitala, to sklaniam sie do wielospecjalistycznego pomimo roznych opinii. Wychodze z zalozenia, ze piekne sale to nie wszystko, choc tym w wielospecjalistycznym niczego nie brakuje. Polowa moich kolezanek jest pielegniarkami a zgadzajac sie z ich zdaniem- jak sie jest osoba roszczeniowa, to nigdzie nie bedzie ok, oraz biorac pod uwage fakt, iz jesli tfu tfu tfu cos z dzieckiem jest nie tak, to oscienne szpitale ( Knurow i Pyskowice rowniez) wysylaja na erkach do wielospecjalistycznego. Po prostu- tu jest specjalistyczny sprzet, swietni fachowcy ( nie chce nikogo urazic- sugeruje sie zebranymi informacjami). A tak na chlopski rozum.... ten szpital wczesniej byl polozniczo- ginekologicznym przeciez... Nie wiem czy mam isc na szkole rodzenia? Ktos byl w tym wlasnie szpitalu? Jakies sugestie? Chce rodzic sn i nie wiem czy polozna i/lub szkola sa do tego potrzebne/pomocne. Ile kosztuje taka przyjemnosc, jedna i druga? Kurcze, moglabym tak setki pytan i watpliwosci wypisac... Co do szmateksu, to podobno ciekawy otworzony zostal w Soslandii, za przejazdem kolejowym, w strone Zabrza, po prawej stronie, w piwnicach meblowego. Tam byl kiedys komis (moze nadal jest). Mam zamiar sie tam wybrac po 10tym. Kobitki pozdrawiam serdecznie i zagladajcie tu czesciej :-) Ja bede