reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

piękne? hmm a jak my siebie odbieramy?

Elżbietka gdzie Ty się uchowałaś szczęściaro bez rozstępów:-) Mi się co prawda nie zrobiły,odpukać, na brzuchu tylko na piersiach ale moje pierwsze rozstępy mam jeszcze z okresu dojrzewania :wściekła/y:

reklama
Elzbietka...rzeczywiscie szczesciara z ciebie ze rozstepownie masz,ja mam na piersiach i na udach po dwie kreski i mam nadzieje ze to juz koniec:szok:

ja mam jeden. Na lewej piersi.... jejQ.. i cellulit.. jestem prawdziwa kobietą :-D :-D :-D a na tego rozstępa znalazłam 2 małe tubeczki mustelli, ktore dostałam kiedyś w gdyńskim Klffie w ramach jakichś weekendów dzieciowych.. to go od 2 dni tą mustellą traktuje, niech ma.. ;-)

RATUNKU !!! Robia mi sie jakies krechy na udach od wewnatrz u gory. A najlepsze jest to, ze w cm nic mi nie przybylo, wiec od czego to??? :szok:

Ja też nie mam jak do tej pory problemu z rozstępami (32tc). Za to celulit paskudny i mnostwo popękanych naczynek krwionośnych na dekolcie i ramionach, 2 na twarzy i 1 w oku. Ciekawe, co?

a ja jestem cała opuchnięta, mam odciśnięte skarpetki i zawsze wstaję pognieciona, do tego włosy kompletnie nie chcą mi się układac, mam odrost i nie wiele rzeczy na mnie pasuje, czuję się jak DZIAD i wogóle najchętniej zasłoniłambym wszystkie lustra w domu :sorry:
Kiedy się przepoczwarzę :crazy:

reklama
Hej MariaOla! Co się z tobą działo przez te parę dni? Czyżby dopadła cię handra? Po co masz zasłaniać lustra? Teraz właśnie powinnaś cieszyć się sobą i tym, że nosisz pięknego bąbelka w sobie, a nie myśleć o przepoczwarzaniu się :-) Ciesz się tym, bo za dwa miesiące rozdwoisz się i jeszcze za tym stanem błogosławionym zatęsknisz :-D

Do góry