Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja też mam!Dziewczyny, właśnie zakupiłam sobie olejek do pielęgnacji ciała dla kobiet w ciąży Babydream Rossmana. Pomaga zapobiegać rozstępom. Jest napisane, że można stosować od 1 m-ca ciąży.Siostra stosuję i jest zadowolona
Poczekamy zobaczymy ;-)
na razie zadowolona jestem, fajnie nawilża i miło pachnie ;-)
mam nadzieję że tak żle nie będzie.... no ale jakby to i tak nie mogę się doczekać mojego słoneczka. PozdrawiamJoasiu z tego, co pamiętam miałaś mieć dziś wizytę u ginaJa mam teraz serię Rossmanową - moja siostra jej właśnie i Ziajki używała i była bardzo zadowolona:-) ale podobno jak się mają rozstępy zrobić to i tak si ę zrobią, właśnie jeśli skóra podatna... ja się martwię, bo zawsze miałam skłonność do pękających naczynek i martwię się teraz o rozstępy
z fitnessu też musiałam zrezygnować, w pierwszych 3. miesiącach nie wolno ani trochę, a ja tak uwielbiałam! Jeszcze miesiąc temu codziennie byłam na zajęciach a teraz tylko basen i joga dla ciężarnych raz na jakiś czas
pozdrawiam poniedziałkowo, miłego tygodnia wszystkim sierpniówkom!:-):-)
a ja dzisiaj na usg wreszcie idę, musiałam się pochwalić![]()