reklama

Pielegnacja dzidziolkow

Dzięki dziewczynki,nawet bym nie pomyslała że to moż ebyć ciemieniucha,aż dziwne ze od mojego mleka to może mieć...myslałam że to świństewko to takie łuski żółte na głowie a tu proszę:eek: :confused:

reklama
Dziewczynki jaki krem do twarzy polecacie. Mikolajek nie ma suchej skorki, ale chce nanosic krem ochronnie, bo juz zimno jest.
Do tej pory mielismy Ziajke z Ziaji, ale maly ma po nim uczulenie.

Jejku Oleńko nie wiem czemu ale tego nie przeczytałam .Elidel jest tylko na alergie i nie używa się go jako kremu ,.Przepraszam jeszcze raz ale jakoś ten wątek ominęłam:eek: :zawstydzona/y:

Wlasnie tez myslalam o bambino, sprobujemy:tak:
A myslicie ze krostki, takie malutkie mogly wyskoczyc od tego,ze jest ciagle mokra (bo maly strasznie sie slini:tak: ). I nie wiecie czy mozna uzyc hydrocortyzonu 1% u takiego malucha??

martag - krostki mogły od tego wyskoczyć. U nas też podobna sytuacja, ale ja smaruję te pojedyncze krostki Michasiowi sudokremem i schodzą!Hydrocortizonum....to jednak steryd, może lepiej nie...

To i ja polece po sudocreme, tylko ciekawe czy tu dostane:confused: A jak nie to znowu sie ladnie usmiechne sie do mamy, na pewno przysle wnusiowi:tak:
Dziek dziewczynki, mam nadzieje ze nam pomoze:-)

reklama
Olus co dostalas za masc na tego liszjka. Moj maly nadal ma te krostki na brodzie, wczuraj zaczelam mu smarowac mascia i juz dzisiaj lepiej. Pediatra nam przepisam hydrocortizon 0, 2%

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry