Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
olcia33 pisze:Jeremiaszkowi już gratulowałamA ja wczoraj wieczorem myślałam, że wysiądę. Chyba pięć razy mała się budziła zanim zasnęła
Cycki juz mi wysiadają
Karola 7 chyba Ty stosujesz Tracy Hogg, ratuj![]()
Nie tak bardzo ciężko, ja tak ciągnęłąm przez cztery miesiące i da się wytrzymać. A raz w tygodniu mogłam sobie pozwolić na serek homogenizowany lub jogurt bez widocznych skutków u Igunianeta998 pisze:Ja znów zaczynam podejrzewac skaze u Natali,wprawdzie nie ma wysypki
ale duzo ulewa.Zastosuje sie do diety bez mlecznej choc wiem ze bedzie ciezko.![]()
To zanikanie chyba z reguły spotyka mamy pracująceAntares77 pisze:karolla - zazdroszcze Ci tego mleka - ja pije jak szalona ale niestety zanika...![]()
dynia pisze:To zanikanie chyba z reguły spotyka mamy pracująceAntares77 pisze:karolla - zazdroszcze Ci tego mleka - ja pije jak szalona ale niestety zanika...![]()
Stres i brak warunków do spokojnego karmienia. Mi z dnia na dzień ubywa pokarmu i jak tak dalej pójdzie to za jakiś tydzień, dwa nic już nie będzie
![]()