reklama

Pielęgnacja dziecka

Jeremiaszkowi już gratulowałam :) A ja wczoraj wieczorem myślałam, że wysiądę. Chyba pięć razy mała się budziła zanim zasnęła >:( Cycki juz mi wysiadają
Karola 7 chyba Ty stosujesz Tracy Hogg, ratuj :)

reklama
Antares masc której ja uzywam,clotrimazol mozna kupic bez recepty
kosztuje 3 zl.
Ja znów zaczynam podejrzewac skaze u Natali,wprawdzie nie ma wysypki
ale duzo ulewa.Zastosuje sie do diety bez mlecznej choc wiem ze bedzie ciezko. ;)

olcia33 pisze:
Jeremiaszkowi już gratulowałam :) A ja wczoraj wieczorem myślałam, że wysiądę. Chyba pięć razy mała się budziła zanim zasnęła >:( Cycki juz mi wysiadają
Karola 7 chyba Ty stosujesz Tracy Hogg, ratuj :)

Olcia stosuję (a przynajmniej tak mi się wydaje bo chyba troszkę modyfikacji jest). U mnie troche to trwało zanim Iga się przekonała, a i tak czasami się zdarza, że nie bardzo ma ochotę sama. Olcia trzymam kciuki, żeby Klara dała odsapnąć twojemu biustowi (tak to się odmienia ??? )

aneta998 pisze:
Ja znów zaczynam podejrzewac skaze u Natali,wprawdzie nie ma wysypki
ale duzo ulewa.Zastosuje sie do diety bez mlecznej choc wiem ze bedzie ciezko. ;)
Nie tak bardzo ciężko, ja tak ciągnęłąm przez cztery miesiące i da się wytrzymać. A raz w tygodniu mogłam sobie pozwolić na serek homogenizowany lub jogurt bez widocznych skutków u Iguni ;)

Antares77 pisze:
karolla - zazdroszcze Ci tego mleka - ja pije jak szalona ale niestety zanika... :(
To zanikanie chyba z reguły spotyka mamy pracujące :( Stres i brak warunków do spokojnego karmienia. Mi z dnia na dzień ubywa pokarmu i jak tak dalej pójdzie to za jakiś tydzień, dwa nic już nie będzie :(

W pierwszych tygodniach wogóle niewiele jadłam, bo na dietce lekkostrawnej byłam po cesarce. Po kilku tygodniach zaczęłam wprowadzać różne produkty, w tym mleczne no i pojawiły się wysypka oraz charczenie w gardle. Pediatra zaleciła bezmleczną dietkę.
Co jakiś czas sprawdzałam, czy to na pewno o mleko chodzi, niestety chodziło.
Czteromiesięczny układ pokarmowy Iguni, zasilany już zupkami, zaczął przyswajać, podawane w małych dawkach mleczne produkty. Być może podejmowane przeze mnie regularne próby zadziałały jak szczepionka :laugh: :laugh: :laugh:

dynia pisze:
Antares77 pisze:
karolla - zazdroszcze Ci tego mleka - ja pije jak szalona ale niestety zanika... :(
To zanikanie chyba z reguły spotyka mamy pracujące  :(  Stres i brak warunków do spokojnego karmienia. Mi z dnia na dzień ubywa pokarmu i jak tak dalej pójdzie to za jakiś tydzień, dwa  nic już nie będzie  :(

ech... przed nami weekend wieć znowu będzie wzmożona preodukcja ;D

a co do zmian to i znajomy dermatolog i znajoma pediatra po konsultacji stwierdzili, że to zwykłe otarcie (moze byc od upałów - spocona skóra itd) i smarowac maścia witaminową.Dopiero jeżeli zacznie sie powtarzac lub wystepowac w innych miejscach isć do pediatry na wizytę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry