reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pielęgnacja i opieka nad naszymi maluszkami

reklama
widzicie co polozna to inna szkola
moja np kazala mi co najmniej raz dziennie normalnie myc, rozchylac i zmywac krem itp
no i po kazdej kupce.
wiec zazwyczaj to ja robie tak w wannience to nie widze co i jak to juz po myciu jak sobie lezy na pralce to biore pieluszke ( ta z wanienki bo kapie ja tak ze lezy na pieluszcze a reszta pieluszki okrywa brzuszek- wtedy jest jej cieplej i przyjemniej) rozchylam troszke i rogiem pieluszki myje

nati a mnie mówili żeby tam żadnych kremów ani maści nie dawać!!
ale może faktycznie powinnam myć dokładniej...no przecież siebie myję!! no to co się może stać:( matko jaki człowiek jest głupi. nie wie jak pipke dziecku umyć:-D

ja tam moze specjalnie kremem nie smaruje ale przy przebieraniu sudocremem posmaruje na wierzchu i tak po calym dniu troche sie zbiera kremu w srodku ale jak zaczelam codziennie myc to naprawde wystarczy raz max 3 razy przetrzec wieczorem i juest czysciutka

nati a mnie mówili żeby tam żadnych kremów ani maści nie dawać!!
ale może faktycznie powinnam myć dokładniej...no przecież siebie myję!! no to co się może stać:( matko jaki człowiek jest głupi. nie wie jak pipke dziecku umyć:-D
kupką też tam nikt nie smaruje, a można znaleźć;-)ale nie rozchylam specjalnie, leciutko przejeżdżam i naprawde zbiera się krem i czasem kupka

Ja tez wlasnie slyszalam, ze kremami tam nie smarowac, ani w srodku, ani na wierzchu... Kuzwa, i tak pewnie kazdy robi po swojemu...

ja powiem tak. ja sobie tam myje a niczym nie smaruje.:-D sorry za wylewność hahah ale tak tez bede robic dziecięciu.
moze chodzilo o to, zeby nie myc póki tam byl ten bialy sluz-nasz hormon. on mial sie caly wchlonąć.... chyba o to chodzilo, no bo jak nie myc??!!

reklama
no chyba o ten hormon chodzilo, mydlem nie myje zeby nie szczypalo. ja sobie tez niczym nie smaruje ( chociarz ostatnio smarowalam bo mialam odparzona :-()ale ja nie chodze w pieluszce- co prawda maz mowi na podpaski pieluchy to troche chodze. wiec smaruje lekko na wierzchu zeby nie miala odparzonej

Do góry