reklama
jola.24
Fanka BB :)
Mi połozna w szitalu mowila zeby nie czyscic ale instynkt macierzynski podpowiada mi zeby jednak czasem czyscic, zwykle po kapieli

widzicie co polozna to inna szkola
moja np kazala mi co najmniej raz dziennie normalnie myc, rozchylac i zmywac krem itp
no i po kazdej kupce.
wiec zazwyczaj to ja robie tak w wannience to nie widze co i jak to juz po myciu jak sobie lezy na pralce to biore pieluszke ( ta z wanienki bo kapie ja tak ze lezy na pieluszcze a reszta pieluszki okrywa brzuszek- wtedy jest jej cieplej i przyjemniej) rozchylam troszke i rogiem pieluszki myje
moja np kazala mi co najmniej raz dziennie normalnie myc, rozchylac i zmywac krem itp
no i po kazdej kupce.
wiec zazwyczaj to ja robie tak w wannience to nie widze co i jak to juz po myciu jak sobie lezy na pralce to biore pieluszke ( ta z wanienki bo kapie ja tak ze lezy na pieluszcze a reszta pieluszki okrywa brzuszek- wtedy jest jej cieplej i przyjemniej) rozchylam troszke i rogiem pieluszki myje
nati a mnie mówili żeby tam żadnych kremów ani maści nie dawać!!
ale może faktycznie powinnam myć dokładniej...no przecież siebie myję!! no to co się może stać
matko jaki człowiek jest głupi. nie wie jak pipke dziecku umyć
ale może faktycznie powinnam myć dokładniej...no przecież siebie myję!! no to co się może stać

ja tam moze specjalnie kremem nie smaruje ale przy przebieraniu sudocremem posmaruje na wierzchu i tak po calym dniu troche sie zbiera kremu w srodku ale jak zaczelam codziennie myc to naprawde wystarczy raz max 3 razy przetrzec wieczorem i juest czysciutka
kupką też tam nikt nie smaruje, a można znaleźć;-)ale nie rozchylam specjalnie, leciutko przejeżdżam i naprawde zbiera się krem i czasem kupkanati a mnie mówili żeby tam żadnych kremów ani maści nie dawać!!
ale może faktycznie powinnam myć dokładniej...no przecież siebie myję!! no to co się może staćmatko jaki człowiek jest głupi. nie wie jak pipke dziecku umyć
![]()
U
użytkownik 838
Gość
Ja tez wlasnie slyszalam, ze kremami tam nie smarowac, ani w srodku, ani na wierzchu... Kuzwa, i tak pewnie kazdy robi po swojemu...
ja powiem tak. ja sobie tam myje a niczym nie smaruje.
sorry za wylewność hahah ale tak tez bede robic dziecięciu.
moze chodzilo o to, zeby nie myc póki tam byl ten bialy sluz-nasz hormon. on mial sie caly wchlonąć.... chyba o to chodzilo, no bo jak nie myc??!!

moze chodzilo o to, zeby nie myc póki tam byl ten bialy sluz-nasz hormon. on mial sie caly wchlonąć.... chyba o to chodzilo, no bo jak nie myc??!!
reklama
no chyba o ten hormon chodzilo, mydlem nie myje zeby nie szczypalo. ja sobie tez niczym nie smaruje ( chociarz ostatnio smarowalam bo mialam odparzona :-()ale ja nie chodze w pieluszce- co prawda maz mowi na podpaski pieluchy to troche chodze. wiec smaruje lekko na wierzchu zeby nie miala odparzonej
Podziel się: