Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja mam nawet jeden kciuk od tego ciut dluzszy a jak mi stale zeby rosly to musialam aparat miec bo od tego kciuka mi urosly jak u krolika i poza buzie wychodzily tak na pol plasko urosly Ruszam z akcją "odsmoczkowanie". Podobno im wcześniej tym lepiej. Trochę się boję ale to i tak nas kiedyś czeka. Ostatnio syn zasnął bez smoczka kilka razy (w dzień), więc domniemam że nie jest mu to tak naprawdę potrzebne, tylko się przyzwyczaił. I chyba zrobię tak, że wyrzucę wszystkie smoki, żeby nas nie podkusiło się poddać. W sumie szkoda bo niedawno kupiłam nowe smoczki ale co tam... trzymajcie kciuki za powodzenie![]()
, zasypia bez smoka, a jak zaśnie to nie idzie mu wyjąc tak mocno trzyma ;-)My tez nivea na wietrzną pogodę, na lato faktor 30, i jestem bardzo zadowolona, teraz smaruję dwa pyski:-)