• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluchów

reklama
a ja sobie pozwole na noc ruszyc smierdzacy temat :-p Baczki synka zaczely bowiem nam smierdziec (ale oczywisice zupelnie inaczej niz "dorosle", kupki nadal bezwonne) i sie zastanawiam, czy innym cycowanym dzieciom tez sie tak to zmienilo (wczesniej byly bezzapachowe) z czasem?

kugela u nas ostatnia kupa była w zeszły czwartek-jutro minie tydz,ponoć cycowe dzieci mogą mieć takie przerwy bo mleko matki jest w całości trawione. Ale za to od tyg te jego "pierdzioszki-śmierdzioszki" to z każdym kolejnym coraz bardziej czuć ;-) Wcześniej u nas też bezwonne były a teraz to naprawdę konkretnie dają po nozdrzach.

She tak z ciekawosci.... pozbylas sie ciemieniuchy metoda oliwki???? bo moja jak byla tak jest- nawet jeszcze gorsza bym powiedziala.... teraz chce sprobowac metoda herbatki z bratka- niby ma tez pomagac....nieciekawie to wyglada :(

I pochwale sie ze z kapielami jest juz supeeerrrr- sprawiaja radosc i rodzicom i synkowi :D

I my tez juz po szczepieniu- dwa wklucia w obie nozki- nawet nie zauwazylam kiedy pani doktor sie wkula- tylko uslyszalam wrzask malego i sie kapnelam ze to juz:) poplakal troche i pozalil sie (uwielbiam jak on sie tak zali i wtula :) ) w domu zasnal. Balam sie goraczki ale nic nie bylo :) takze pierwsze szczepienie za nami- nastepne 13 sierpnia plus u4- bilans 3-4miesieczny

reklama
She tak z ciekawosci.... pozbylas sie ciemieniuchy metoda oliwki???? bo moja jak byla tak jest- nawet jeszcze gorsza bym powiedziala.... teraz chce sprobowac metoda herbatki z bratka- niby ma tez pomagac....nieciekawie to wyglada :(

andav, zastanawialam sie wlasnie niedawno czy udalo Ci sie zwalczyc ciemieniuche. u nas zeszlo po kuracji z oliwki. teraz od czasu do czasu pojawiaja sie pojedyncze luski ale od razu je smaruje olejkiem ze slodkich migdalow (nie cieplym), a potem wyczesuje i znikaja.
trzymam kciuki, zeby Twojemu maluszkowi zeszlo!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry